Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31/7

Προβλέψεις για σήμερα  31/07

Τελευταία ήμερα ενός δύσκολου μήνα η σημερινή και η σελήνη σας βάζει να κάνετε ανασκόπηση περασμένων καταστάσεων.Ίσως σήμερα να νιώσετε μελαγχολία, ατονία ή και ανασφάλεια. η επιθυμία σας θα είναι να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές.Η επικοινωνία με τον σύντροφο δεν είναι εύκολη ούτε η κοινωνική ζωή.

 

Κριός: Η σημερινή ημέρα μοιάζει πολύ με την χθεσινή. Εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μετριάστε τα νεύρα με τα φιλικά σας άτομα. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τα ασθματικά σας.Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο είναι ειδυλλιακή, ενώ ο χρόνος με τα παιδιά είναι εποικοδομητικός και δημιουργικός. Ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για διασκέδαση, εξόδους, ξεφάντωμα. Ότι πρέπει για να εκτονώσετε την ενέργειά σας σωστά και να αποφύγετε εντάσεις.

 

Ταύρος: Δεν θέλετε με τίποτα την μοναξιά σήμερα και θα αναζητάτε διαρκώς την συντροφιά. Σήμερα είναι μέρα εκμυστηρεύσεων και για κάποιους ταύρους μια ερωτική εξομολόγηση θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα. Ο Ουρανός σε όψη τετραγώνου με τον Άρη εξακολουθεί να προκαλεί αναστατώσεις και κάποιες απότομες αλλαγές στους ταύρους των πρώτων ημερών, αλλά και να δίνει την ευκαιρία να ξεκόψουν με το παρελθόν και να κλείσουν λογαριασμούς.

 

Δίδυμος: Έντονες οι ψυχολογικές διακυμάνσεις που συμβαίνουν μέσα σας. Ενεργοποιούνται αιφνίδια, σημεία του υποσυνειδήτου και βλέπετε τον εαυτό σας να εκφράζει άφοβα, συναισθήματα που μέχρι τώρα, κρατούσατε  καλά κρυμμένα.  Πέρα από αυτό θα αναζητήσετε την συμβουλή κάποιων φίλων σας και η κοινωνικότητα σας θα ανέβει από το απόγευμα και μετά. Σημαντική ημέρα για να γνωρίσετε κάποια άτομα που στην πορεία θα σας φανούν χρήσιμα στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Καρκίνος:  Σήμερα είναι ημέρα που επηρεάζει τις σχέσεις και τον γάμο. Το ρομαντικό κλήμα και η ωραιοποίηση των συναισθημάτων και των καταστάσεων της καθημερινότητας θα σας φέρει πολύ πιο κοντά στον σύντροφό σας.  Σήμερα δεν είσαστε σε θέση να έχετε αντικειμενική άποψη και πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί στις συναλλαγές σας ή τα ανοίγματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Λέων: Σήμερα Επικρατεί δυσκολία στις συνεργασίες και διαρκώς διακατέχεστε από ένα αίσθημα ανικανοποίητου σε σχέση με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Αγάπη και κατανόηση θα έχετε από το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον και θα έχετε έντονα την τάση να βοηθήσετε όλο τον κόσμο τόσο πρακτικά όσο και ψυχαγωγικά.Οι σχέσεις με  τα γυναικεία άτομα του κοντινού σας κύκλου σας δείχνουν την αγάπη τους και κατά κάποιο τρόπο σας χαϊδεύουν.

 

Παρθένος: Έχετε κέφια αισθάνεστε όμορφα και θέλετε να ξεφαντώσετε,όμως σήμερα και φυσικά ασυνείδητα έχετε την τάση  να καταπιέσετε τους άλλους για να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό σας. Όπως και να έχει πάντως εσείς σήμερα είσαστε αποφασισμένοι να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά.Το Φλερτ και οι καινούργιες γνωριμίες είναι στα επάνω τους αν και οι ενθουσιασμού με τα καινούργια άτομα δεν θα κρατήσουν πολύ.

 

Ζυγός: Τελευταία ημέρα του μήνα ο έρωτας και το πάθος έχουν την τιμητική τους για εσάς. τύχη στον έρωτα και τις καινούργιες γνωριμίες για εκείνους που ψάχνουν το άλλο τους μισό και πολύ όμορφες στιγμές για εκείνους που είναι σε σχέση ο έρωτας ανανεώνεται.Οικονομικές ευκαιρίες και λύσεις προβλημάτων επαγγελματικών εύκολα. Ο μήνας φεύγει με μια πολύ καλή ημέρα για εσάς.Εκμεταλλευτείτε την όσο περισσότερο μπορείτε.

 

Σκορπιός: Οι εντάσεις με άτομα κύρους η του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας χαλάνε λίγο την διάθεση όμως η ανάγκη σας για διασκέδαση αν και δεν θα βρει υποστήριξη από τον σύντροφό σας, θα σας βγάλει από το απόγευμα και μετά από το σπίτι. Ευνοούνται οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες που έχουν σχέση με την προβολή σας και τις επαφές με συνεργάτες.

 

Τοξότης: Πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα κάποια νομικά θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά η με θέματα κατοικίας. Είσαστε σπάταλοι αυτή την περίοδο αν και οι αγορές που μπορεί να κάνετε σήμερα θα έχουν επιτυχία. Ότι είναι στάσιμο σας εκνευρίζει, σήμερα όμως θα υπάρξουν κάποιες εναλλαγές που θα σπάσουν την μονοτονία και θα μετριάσουν τον εκνευρισμό της στασιμότητας.

 

Αιγόκερως: Ένας δύσκολος μήνας τελειώνει σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία μιας πολύ γρήγορης και σωστής επίλυσης κάποιων προβλημάτων που σας βασανίζουν αρκετό καιρό. Αρκετές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε και στα ερωτικά. οι εκδηλώσεις αγάπης από τον σύντροφο σας ευχαριστούν και οι συναναστροφή με τα φιλικά σας άτομα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες στους αδέσμευτους αιγόκερους.

 

Υδροχόος: Σήμερα διαπιστώνετε ότι οι στόχοι και τα σχέδιά σας με λίγη προσπάθεια από εσάς, μπορούν εύκολα να έχουν ευνοϊκές εξελίξεις.Πολύ καλά τα αποτελέσματα σε σε όποιες επαγγελματικές κινήσεις έχετε κάνει. Ευνοϊκά πολύ και τα αισθηματικά ιδιαίτερα για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα μιά σχέση. Αισιοδοξεί σήμερα και ευχάριστοι εκπέμπετε έντονο ερωτισμό πράγμα που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον σύντροφό σας.

 

Ιχθύς: Οι σκέψεις από τα άλυτα προβλήματα δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά κάποια πράγματα. Μόνο με αισιοδοξία μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες κινήσεις που πρέπει να κάνετε και σήμερα από την προτροπή φίλων η του συντρόφου σας θα πατήσετε πάλι στα πόδια σας. Όσοι ιχθύς είσαστε μόνοι σας μην χάσετε την ευκαιρία για μια καινούργια γνωριμία που είναι μπροστά σας και που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή.