Τα ζώδια για σήμερα 11/6

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11/6

Τα ζώδια για σήμερα 11/6

ΚΡΙΟΣ

Έκπληκτοι, θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, με αποκαλύψεις, σχετικά με το τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας, στο χώρο της δουλειάς σας. Είναι βέβαιο ότι δεν θα σας αρέσουν καθόλου αυτά που θα μάθετε, όπως επίσης και ότι θα αντιδράσετε σαν ταύρος εν υαλοπωλείω…

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις περνούν μία περίοδο κρίσης. Κάθε λίγο και λιγάκι δίνετε τελεσίγραφα χωρισμού. Αυτό όμως, σιγο-πριονίζει τα θεμέλια των σχέσεών σας και το κακό είναι ότι επιμένετε να θέλετε να κερδίσετε αυτή τη μάχη. Προσέξτε όμως, να μην χάσετε, τελικά, τον πόλεμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καινούρια αγάπη παρουσιάζεται ξαφνικά στη ζωή σας και σας καλεί να ενδώσετε στα ερωτικά της καλέσματα. Η απόφαση δική σας, δεδομένου ότι έχετε πολλές αδιεκπεραίτωτες υποχρεώσεις, και ίσως δεν είναι καιρός για έρωτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας προκύπτουν εκτάκτως, εκεί που νομίζατε ότι όλα ήταν καλά. Οι γυναίκες του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, κυρίως, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση μιας οικογενειακής διαφωνίας.

ΛΕΩΝ

Θα είστε σε θέση να πείτε, ό,τι περνάει από το μυαλό σας, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας. Τα «κατά συνθήκην ψεύδη» είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως επίσης και οι στρατηγικές αναβολές κάποιων εξελίξεων προς όφελος του γενικού ζητουμένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκαθαρίζετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, στα πλαίσια μιας αναζήτησης της «χρυσής τομής». Η προσπάθειά σας, έχει να κάνει κυρίως με τη μείωση των κλυδωνισμών, για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος και τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Θεωρείτε ότι έχει έρθει ο καιρός να επισημοποιήσετε, να παντρευτείτε, να κάνετε οικογένεια. Η αναποφασιστικότητά σας όμως, μπαίνει πολλές φορές, εμπόδιο. Αυτό, με τη σειρά του φέρνει απογοήτευση αμφότερα τα μέλη της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατήφεια, εσωστρέφεια, απογοήτευση, αναίτια. Θα πρέπει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί από τα άγχη. Θα μπορούσατε να χαλαρώσετε στο σπίτι ή με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημοφιλείς, αναγνωρίσιμοι, και με καλές επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις. Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας προστατεύει από κακοτοπιές. Οι φίλοι, οι γνωστοί, αλλά και ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων, σας ακολουθούν και ασπάζονται τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα θυσιάσετε προκειμένου να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Ίσως αυτά που καλείστε να αποποιηθείτε, αποτελέσουν «μεγάλη χασούρα» για την περεταίρω εξέλιξή σας. Πάρτε το χρόνο σας και αποφασίστε με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θέλατε πάρα πολύ, να μπορούσατε να φύγετε μακριά, σε έναν τόπο, χωρίς φασαρία και κίνηση, να αλλάξετε παραστάσεις και εισπνεύσετε καθαρό αέρα. Όλα αυτά σας περιμένουν στην πορεία, αρκεί να κάνετε λίγο υπομονή και πάνω απ’ όλα να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε διατεθειμένοι να πείτε, ακόμα και ψέματα, προκειμένου να κερδίσετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας. Ο έρωτας σας χτύπησε «κατακέφαλα» και δεν ξέρετε τι να πρωτοκάνεται για να σας δοθεί η ευκαιρία να τον απολαύσετε