Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 5/9

Προβλέψεις για σήμερα  5/09

ΚΡΙΟΣ

το στενό, αλλά και ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι το αντικείμενο της προσοχής σας σήμερα. Γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

μπορεί να σας κουράζουν τα πολλά λόγια, όμως οι επικοινωνίες θα παίξουν πολύ ιδιαίτερο ρόλο σήμερα τόσο για τη δουλειά σας όσο και για τα προσωπικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες θα ασχοληθείτε σήμερα και τη διευθέτησή τους, αν φυσικά θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ. Όσο κι αν σας αγχώνει αυτό, πρέπει να το κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

τώρα που έχουν τελειώσει οι αισθηματικές δυσκολίες, και όλα έχουν επανέλθει στη θέση τους, μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα σοβαρά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά ζητήματά σας.

ΛΕΩΝ

ένα σκαμπανέβασμα στην τόσο ευαίσθητη ψυχολογία σας, ίσως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για σας σήμερα, ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας κυρίως, αν τα έχετε καταφέρει ως τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

το φιλικό σας περιβάλλον έχει απαιτήσεις από εσάς. Έχετε απομακρυνθεί από γνωστούς και φίλους και ίσως αντιμετωπίσετε τα παράπονά τους σήμερα, γι αυτό να μην σας κακοφανεί.

ΖΥΓΟΣ

οι σχέσεις γίνονται θηλιά στο λαιμό, και η απελευθέρωση φαντάζει πολύ μακρινή. Χρειάζεται να πάρετε δραστικά μέτρα. Αφήστε λοιπόν την αναποφασιστικότητα και δράστε αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

παίρνετε δύναμη από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, καλό ή κακό, κυρίως όμως από τα συναισθήματα που εισπράττετε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«παίξτε» σύμφωνα με τους κανόνες σε όλα τα επίπεδα και θα δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Την ποιότητα ζωής σας να βελτιώνεται σημαντικά και την τσέπη σας, να μεγαλώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο περιβάλλον σας αλλά και να διαφυλάξετε τα σύνορα της «περιοχής» σας, ταυτόχρονα. Επειδή αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται, δράστε διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ασχοληθείτε σήμερα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, πλησιάστε τα παιδιά σας – αν έχετε – και σταματήστε επιτέλους να «κοιμάστε στον καναπέ».

ΙΧΘΥΣ

θα σας κατηγορήσουν ότι είστε μονοκόμματοι και χωρίς ανοιχτούς ορίζοντες. Δεν έχουν άδικο καθώς είστε εσείς που αρνείστε πεισματικά να δείτε τα πράγματα και από τη σκοπιά των άλλων.