Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 8/9

Προβλέψεις για σήμερα  8/09

ΚΡΙΟΣ

βρίσκεστε σε δημιουργικό πυρετό και οι σημερινές καθυστερήσεις σας νευριάζουν και σας φέρνουν ένταση. Εκτονώστε την, πριν ξεσπάσετε σε πρόσωπα που δεν πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

η στάση «ή οι άλλοι ή εγώ» μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα, από μια απλή, καλή και θετική συνεργασία. Αφήστε τους εγωισμούς κατά μέρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

μην επιδιώξετε να «σπρώξετε» τις καταστάσεις για να έχετε αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Δεν είναι ο κατάλληλος καιρός. Τώρα, οργανωθείτε και μπείτε στη διαδικασία να κάνετε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

τραμπαλίζεστε από τη μια ιδέα στην άλλη, καθώς είναι δύσκολο να πάρετε μια απόφαση δράσης, τη στιγμή που οι επιρροές του περιβάλλοντος είναι διαφορετικές από τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

τα βραβεία και οι ανταμοιβές είναι παροδικά. Αν δεν καταφέρετε να μάθετε από τις εμπειρίες σας, οι συνέπειες θα είναι η αδιαφορία, η αδιαλλαξία και η απομόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

κρατώντας μια στάση αθωότητας, τιμιότητας και ειλικρίνειας, αρνούμενοι να συμμετάσχετε σε κλίκες και παρέες με ύποπτες επιδιώξεις, δεν είναι απλά καλό για σας, αλλά και για τα σχέδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ

να είστε σκεπτικιστές, σε κάθε κατάσταση που παρουσιάζεται γιατί μπορεί τα προβλήματα να υπάρχουν μόνο στο δικό σας μυαλό και με τον τρόπο αυτό σαμποτάρετε τα σχέδια και τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και να αξιολογήσετε τις ενέργειές σας, γι αυτό σταματήστε για λίγο, μείνετε πίσω, παρατηρήστε καλά τι συμβαίνει γύρω σας και τότε «μπείτε στο χορό».

ΤΟΞΟΤΗΣ

είστε η «σοφή κουκουβάγια» που βλέπει τα πάντα, και είστε σε θέση να συμβουλέψετε τους άλλους, ως προς την αποτελεσματικότερη λύση στα προβλήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εκφράζοντας τα συναισθήματά σας, στους ανθρώπους που πρέπει, θα καταφέρετε να τους κάνετε να συμμετάσχουν με μεγαλύτερη όρεξη στα σχέδιά σας και έτσι η δουλειά σας θα γίνει γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

τα άστρα σας ευνοούν. Θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή μια και έχετε επιλέξει να ζείτε με ειλικρίνεια και τιμιότητα. Μπράβο σας, τα έχετε καταφέρει, εξαιρετικά.

ΙΧΘΥΣ

ακόμα κι αν εργάζεστε με τον πιο ανοργάνωτο τρόπο, όταν το κάνετε με καλή καρδιά και διάθεση συνεργασίας, η δουλειά σας θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.