Τα ζώδια για σήμερα 8/6

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 8/06

Τα ζώδια για σήμερα 8/06

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να ανεβάσετε τη δουλειά σας. Θεωρείτε ότι για να γίνει αυτό, χρειάζεται τεχνολογικός εξοπλισμός, και μάλιστα όχι ότι κι ότι. Η προηγμένη τεχνολογία είναι στις άμεσες επιδιώξεις σας, η χρήση της οποίας έχει και μια χροιά ψυχαγωγίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μεγάλος, καταλυτικός έρωτας μπαίνει στη ζωή σας για να ανατρέψει τα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα περί του έρωτα και της αγάπης. Τώρα, θα διαπιστώσετε πώς είναι πραγματικά, όταν ένας άνθρωπος, αφοσιώνεται, στο να σας αγαπά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανταλλαγές ερωτικών μηνυμάτων και κλήσεων, μέσω της τεχνολογίας θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Θα «ανάψει» το διαδίκτυο και τα πληκτρολόγια. Μια μικρή μετακίνηση σας δίνει χαρά, ενώ φίλοι που είχατε καιρό να δείτε κάνουν την εμφάνισή τους, τηλεφωνικώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρήματα εμφανίζονται από το πουθενά και σας χαροποιούν ιδιαίτερα, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε έξτρα αγορές, σε είδη που αγαπάτε. Να ρυθμίσετε εκκρεμότητες με το δημόσιο και μην δανείσετε σε κανέναν γιατί αποκλείεται να σας τα επιστρέψουν

ΛΕΩΝ

Με ρομαντική διάθεση, και έντονο ερωτισμό, θα πλησιάσετε για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει ένα μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντός σας. Θα κάνετε δώρα, προτάσεις για διασκέδαση, και γενικά ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πεσμένη η ψυχολογία σας, δεν θα σας επιτρέψει να διευθετήσετε τα θέματά σας και θα σας φέρει σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μην διστάσετε να μοιραστείτε το φόρτο εργασίας σας με κάποιους συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχετε και ιδιαίτερη όρεξη σήμερα και φαίνεται ότι επιδιώκετε την απομόνωση. Ίσως ασχοληθείτε με το σπίτι, τη διακόσμηση, την καθαριότητα και ίσως και την ανακατάταξη του οικιακού σας χώρου. Μοιράζεστε την κατήφεια σας, μόνο με τους κολλητούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας στη δουλειά, αλλά δεν απογοητεύεστε. Αντίθετα, βάζετε ακόμα περισσότερη προσπάθεια και παίρνετε «πατριωτικά», το θέμα της επιτυχίας. Στο τέλος, είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, στην εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σας. Μπορεί να χρειαστεί να λείψετε για αρκετό διάστημα από το σπίτι σας, γι αυτό προειδοποιήστε τους δικούς σας. Ευνοούνται θέματα σπουδών και οι επαφές με το εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν έχετε καμία όρεξη σήμερα, ούτε για έρωτες, ούτε για αγάπες, ούτε για ρομάντζα και αισθηματικές διεκδικήσεις. Αυτό που σας απασχολεί, είναι πού θα βρείτε χρήματα για να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, που παρουσιάζονται μεγαλεπήβολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συνεργασία, που ως τώρα, έδειχνε ότι πήγαινε καλά, ξαφνικά, σκαμπανεβάζει και σας αγχώνει. Ένα αναπάντεχο γεγονός, παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ψυχραιμία, μην πανικοβάλλεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε πάρει την απόφαση να αποκτήσετε κατοικίδιο κάντε το τώρα, πριν το μετανιώσετε. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, γιατί το σώμα σας δείχνει σημάδια κόπωσης και αυτό σας τρομάζει και σας βγάζει από το πρόγραμμά σας.