Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8/8

Προβλέψεις για σήμερα  8/08

Κριός: ξεπεράστε το άγχος και βγείτε πάνω από τις δυσάρεστες καταστάσεις, ειδάλλως δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τον εαυτό σας όπως πρέπει για να τα βγάλετε πέρα στα δύσκολα.

 

Ταύρος: προτιμήστε να δουλέψετε συνεργατικά πάνω στα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί και να θυμάστε ότι ο συνεργάτης, φέρνει και τα δικά του «εργαλεία» αλλά και την δική του πείρα, εκτός από τη βοήθεια που δίνει σε σας

 

Δίδυμοι: παρ’ όλο που υπάρχουν κι άλλοι που ασχολούνται με τα προβλήματά σας, εσείς αισθάνεστε μόνοι κι αβοήθητοι. Ίσως θα έπρεπε να σκεφθείτε, μέχρι ποιο βαθμό οι αυτοί οι άλλοι, έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Μήπως πρέπει να τους αναθέσετε περισσότερα καθήκοντα;

 

Καρκίνος: μην αφήσετε τον εαυτό σας να έρθει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας, επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι από αυτά που παίρνετε από τη σχέση. Μην αυτοοικτίρεστε, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο, αργά ή γρήγορα θα οδηγηθείτε στην ήττα.

 

Λέων: επιμένετε να είστε προσκολλημένοι στις δικές σας «παλιακές» αντιλήψεις και η ζωή, σας προσπερνάει. Τα γεγονότα της ημέρας όμως, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να περισώσετε, την δική σας «πεπατημένη».

 

Παρθένος: πρόσωπα, από άλλη πόλη, άλλη χώρα, ή ακόμα και άλλη περιοχή, έρχονται στη ζωή σας για να την κάνουν πλουσιότερη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

Ζυγός: μια εικόνα, μια φωτογραφία, ένα πορτρέτο, ακόμα και ένας πίνακας, μπορεί να σας φέρει στην επιφάνεια, ασυνείδητες σκέψεις, για την αλήθεια της ζωής. Επικοινωνώντας το αυτό με τους φίλους σας, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

 

Σκορπιός: θα βρεθείτε ενώπιον καταστάσεων, που θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα που αντιτίθενται στις αρχές και τις αξίες σας. Όμως, δεν γίνεται τα το αποφύγετε, γι αυτό μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε αυτό που πρέπει.

 

Τοξότης: η περίοδος των ισχνών αγελάδων τελείωσε. Τώρα, θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα σχέδια για το μέλλον, μέσω σωστού προγραμματισμού, με τη βοήθεια, δημιουργικών λύσεων, στα δύσκολα προβλήματά σας..

 

Αιγόκερως: η ανάγκη σας να πετύχετε τους στόχους σας, και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να το κάνετε αυτό, σας έχει φέρει στα πρόθυμα της κατάρρευσης. Πριν χρειαστείτε άδεια, καλύτερα να προγραμματίσετε το χρόνο σας καλύτερα.

 

Υδροχόος: είναι σημαντικό να κρατήσετε τον εαυτό σας, άθικτο, από επιρροές του περιβάλλοντος σήμερα, γιατί θα χρειαστεί να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας.

 

Ιχθύς: το να είστε προσεκτικοί, είναι σοφία. Το να κρύβεστε όμως από τον κόσμο, γιατί φοβάστε, σας στερεί ευκαιρίες, επαγγελματικές ή αισθηματικές και αυτό δεν είναι το καλύτερο για σας.