Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17/11

Τα ζώδια για σήμερα 17/11

ΚΡΙΟΣ

Πολύ δύσκολη μέρα στα επαγγελματικά, πολύ φόρτος και έντονη προσπάθεια. Σύγκρουση με σύντροφο ή συνεργάτη λόγω νεύρων. Ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναντήσεις με γονείς για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν προβλήματα του παρελθόντος, έχουν θετικά αποτελέσματα και βελτιώνουν τις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συζητήσεις με τους γονείς σας σήμερα. Συζήτηση με φίλο για οικονομικά θέματα καταλήγει σε έντονη διαφωνία. Να είστε πιο διαλλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά συναισθηματικοί και με πολύ ευχάριστη ψυχολογία σήμερα. Τάση για κοντινές αποδράσεις και διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και φόβοι του παρελθόντος επιστρέφουν. Νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε περισσότερα. Μην κάνετε τόσο αυστηρή αυτοκριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος κυριαρχεί στις ερωτικές σας σχέσεις σήμερα. Υπάρχουν όμως και στιγμές ζήλιας και υπερανάλυσης προς το πρόσωπο του συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως και η πρώτη μέρα του μήνα που αισθάνεστε ισορροπία στη ζωή σας που είναι και αυτό που επιθυμείτε. Έντονη δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο σύντροφο σας ανατρέπει το πρόγραμμα της ημέρας. Νεύρα και άγχος να κερδίσετε χαμένο χρόνο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί θα λάβετε βοήθεια την τελευταία στιγμή και θα λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας, βγαίνουν ανατροπές στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καλή μέρα για αγορές και πωλήσεις. Προσέξτε τυχόν απώλειες αντικειμένων. Όσοι είστε επιχειρηματίες θα έχετε σήμερα μεγάλες απώλειες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι από τις λίγες μέρες του χρόνου που κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και επικρατεί ο φόβος. Επιτυχία στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ

Κοινωνική υποχρέωση σας πιέζει ασφυκτικά σε χρόνο λόγω φορτωμένου προγράμματος. Θα περάσετε όμως πολύ ευχάριστα και θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό.