Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/9

Προβλέψεις για σήμερα  6/09

ΚΡΙΟΣ

εντάσεις στο σπίτι εξαιτίας ενός κληρονομικού  ή νομικού θέματος που αρνείστε να αφήσετε να το χειριστούν οι ειδικοί. Αλλάξτε γρήγορα γνώμη και αποτραβηχτείτε, θα έχετε πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

επικοινωνιακά άκαμπτοι, δεν θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν, έχετε στυλώσει τα πόδια και δεν κουνιέστε ρούπι.  Σύντομα θα καταλάβετε τι σημαίνει να σε απομονώνει το περιβάλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

σήμερα θα ανακαλύψετε, τι παθαίνει αυτός που αγνοεί συστηματικά τις οικονομικές του εκκρεμότητες ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν να κάνουν με το δημόσιο και τις τράπεζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ένα ταξίδι που ετοιμάζετε εδώ και καιρό, σήμερα, θα έρθει πιο κοντά, καθώς ολοκληρώνονται οι συνθήκες που χρειάζονται για να γίνει. Μεγάλη η χαρά σας.

ΛΕΩΝ

είτε είστε μακριά από την έδρα σας, γεωγραφικά, είτε διανοητικά. Είναι πάντως γεγονός ότι αυτοί που σας ψάχνουν – ο καθένας για τους δικούς του λόγους – δεν είναι δυνατόν να σας βρουν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

καλές και θετικές επικοινωνίες και επαφές με φίλους ίσως και με ένα καινούριο για σας περιβάλλον που όμως ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ

γίνεστε υπερβολικά κτητικοί και προστατευτικοί με το ταίρι σας, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια από τη μεριά του, ζήλιες απ’ τη δική σας και κανείς δεν εγγυάται για τις συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

αν η απόφασή σας είναι να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα, είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε. Προτάσεις γάμου, συμβίωσης, επισημοποίησης είναι στο πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

παρ’ όλο που δεν φημίζεστε για τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, σήμερα θα κλείσετε μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία της οποίας οι προεκτάσεις δεν είναι μόνο οικονομικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

μια συνεργασία, μια συμφωνία, μια επανασύνδεση, το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, ένας συνεταιρισμός, όλα είναι στο πρόγραμμα σήμερα και σεις παίρνετε μεγάλη χαρά από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

υπάρχει μια γενικότερη ροπή προς ατυχήματα σήμερα γι αυτό να είστε προσεκτικοί. Προβληματάκια με την υγεία σας, που έχουν την πηγή τους στο έντονο στρες, και που θα πρέπει να επιληφθείτε, άμεσα.

ΙΧΘΥΣ

έντονη δημιουργικότητα, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν. Το μυαλό σας δουλεύει με πολύ υψηλές στροφές σήμερα. Ευνοείστε περισσότερο εσείς του τελευταίου δεκαημέρου.