Τα ζώδια για σήμερα 6/06

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/06

Τα ζώδια για σήμερα 6/06

ΚΡΙΟΣ

Ευαισθησία, καλοσύνη, χαρά και αισιοδοξία, είναι τα όπλα σας απέναντι στο έντονο άγχος που σας διακατέχει σήμερα. Ένα άγχος που σας δημιουργεί προβλήματα, προς όλες τις κατευθύνσεις. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα και προσπαθήστε να μην στρεσάρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζεστές οικογενειακές στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Σήμερα, η μέρα θέλει την οικογένεια ενωμένη, χαρούμενη με ευαισθησία και καλοσύνη. Το σπίτι, θα είναι το κλου της ημέρας. Αν σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές, σήμερα είναι ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο επικοινωνιακός τομέας φέρνει χρήμα. Ωστόσο, τα οικονομικά σας σκαμπανεβάζουν επικίνδυνα. Και επειδή θα πτοηθείτε, από αυτό, αποφασίστε να αλλάξετε τον τρόπο που κατανέμετε τα εισοδήματά σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα έχετε πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εριστικοί ναι, επιθετικοί ναι, άδικοι όχι. Η αδικία σε κάθε της μορφή και εμφάνιση φαίνεται να σε ενοχλεί. Δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε σωστά και σας αναγκάζει να μένετε πίσω απ’ τις εξελίξεις. Αν δε, γίνεται σε σας, τότε μπορείτε να γίνετε θηρίο ανήμερο.

ΛΕΩΝ

Ψυχολογικά θέματα που έχουν τη βάση τους σε γεγονότα του παρελθόντος, κάνουν την εμφάνισή τους και σας αναστατώνουν. Φοβίες και κακές συνήθειες έρχονται ξανά στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν όχι μόνο εσάς αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στεναχώρια σας έχει αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας απέναντι στους φίλους σας. Και το κακό είναι, ότι δεν θέλετε κανέναν κοντά σας. Αποφεύγετε τα τηλεφωνήματα, τις επικοινωνίες, κλείνεστε στον εαυτό σας, όχι όμως, χωρίς συνέπειες. Απομόνωση, μοναξιά.

ΖΥΓΟΣ

Συζητάτε με τους φίλους και τους γνωστούς σας τα επαγγελματικά σας θέματα, στην προσπάθειά σας να πάρετε συμβουλές για τα διλήμματα σας. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, ωστόσο θα βοηθήσουν να αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κόποι και οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται. Οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές, τόσο από τους υφισταμένους, όσο και από τους ανωτέρους σας. Εσείς γιατί νιώθετε ανικανοποίητοι; Γιατί πιστεύετε ότι κανείς δεν πιστεύει στις ικανότητές σας. Απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας; Αλλάξτε στάση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοούνται τα νομικά θέματα και οι διευθετήσεις με το δημόσιο. Τα θέματα σπουδών υπό εξέταση, ενώ τα πνευματικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ σήμερα. Το μυαλό σας τρέχει σε ταξίδια και διακοπές. Οι υποχρεώσεις όμως, παραμένουν εδώ και άλυτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια απώλεια, είτε προσφιλούς σας ανθρώπου, είτε μιας κατάστασης, σας έχει στεναχωρήσει αρκετά πολύ. Τόσο, που δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η συμπεριφορά σας δε, πολλές φορές γίνεται μονοκόμματη και εριστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δουλειά και οι εργασιακές σας σχέσεις θα σας κρατήσουν αρκετά απασχολημένους, ίσως και με τεντωμένα νεύρα. Αυτό φυσικά, όχι χωρίς συνέπειες. Η διάθεσή σας πεσμένη και οι συνεργασίες γίνονται μηχανικά. Ίσως εμφανιστούν δε, κάποια ψυχοσωματικά προβληματάκια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είναι ο έρωτας να σας «αρρωσταίνει», τόσο, καλύτερα να μην έρχεται. Μια ερωτική απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της σήμερα και σας ρίχνει «στα πατώματα». Στεναχώρια και απογοήτευση, απαισιοδοξία και αρνητικά συναισθήματα.