Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23/8

Προβλέψεις για σήμερα  23/08

Κριός: Ξαφνικές συναντήσεις την ώρα της δουλειάς, επαφές συζητήσεις , αφού σας αρέσουν αυτού του τύπου διακοπών. Καθώς έχετε την τάση να σπάτε τους συμβατικούς  κανόνες των σχέσεων, η σταθερότητα της σχέση σας δεν προστατεύεται από τα συνηθισμένα, δημιουργήστε μικρό εκπλήξεις.

Ταύρος: Δυναμική ημέρα με αποφασιστικές δραστηριότητες και επαφές. Προσοχή , η ατμόσφαιρα στη σχέση σας ή στο σπίτι είναι κάπως ηλεκτρισμένη, διότι βγάζετε έντονα συναισθήματα ανεξαρτησίας και ελευθερίας  γεγονός το οποίο δεν είναι αρεστό στους δικούς σας ανθρώπους ( οικογένεια, ερωτική σχέση).

Δίδυμος: Έχετε μεγάλη ανάγκη σήμερα από κάτι ή κάποιον στον οποίο μπορείτε να πιστέψετε και να στηριχτείτε. Δύσκολη μέρα στις επικοινωνίες σας, γενικά πιθανές παρεξηγήσεις  με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

Καρκίνος: Η δουλειά σας μπορεί να σας αναδείξει και σαν αποτέλεσμα να αναπτύξετε μεγάλη αίσθηση ευθύνης  και της προσωπικής σας επιρροής. Τα οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά θα προτιμήσετε μία πιο ευχάριστη παρέα ενός φίλου.

Λέων: Yπάρχουν πολλοί «ψίθυροι» τριγύρω σας, στον επαγγελματικό τομέα. Αν είναι να ακούσετε τι λένε, καλύτερα να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά τις πληροφορίες, αλλιώς, κλείστε τα αφτιά σας

Παρθένος:  Μία άκρως ανταγωνιστική ημέρα για εσάς σήμερα! Απαιτείται κουράγιο και αποφασιστικότητα για  την επίλυση των ζητημάτων που θα προκύψουν.

Ζυγός: Έχετε την ικανότητα να ξυπνάτε βαθιά συμπάθεια στις καρδιές των ανθρώπων και ίσως να είστε πρόθυμοι να  κάνετε τα πάντα για να σας εκτιμήσουν . Η προσοχή που θα δώσετε στους άλλους μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και πραγματικά καλά συναισθήματα.

Σκορπιός: Σήμερα είναι ημέρα χαλάρωσης και συναντήσεις ρομαντικές με το ταίρι σας, που ίσως σας επιφυλάσσει  εκπλήξεις . Ημέρα για τον μεγάλο έρωτα!

Τοξότης:  Σκληρή δουλειά! Φροντίστε να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και το φόβο της αποτυχίας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

Αιγόκερως: Ημέρα ιδανική να ασχοληθείτε με το σπίτι. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να φτιάχνετε μία άνετη ατμόσφαιρα, είτε για να εργαστείτε στο σπίτι, είτε για να δημιουργήσετε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα   για το ταίρι σας , το οποίο θα το εκτιμήσει  πάρα πολύ.

Υδροχόος: Σας περιμένει ένας μεγάλος κύκλος επαφών όπου μπορούν να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική σε σχέση με  τα μελλοντικά σας σχέδια, τόσο στα επαγγελματικά σας αλλά περισσότερο σε προσωπικό – συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθύς: Ιδανική μέρα για ρομαντικές αποδράσεις με το ταίρι σας!  Έντονη σήμερα η ικανότητά σας να αναπτύξετε μια πνευματική και δημιουργική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς προς ικανοποίηση των γύρω σας