Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16/8

Προβλέψεις για σήμερα  16/08

Κριός: Όσοι είστε γονείς σήμερα αντιμετωπίζετε αρκετή γκρίνια από τα παιδιά σας. Αρκετοί επίσης δέχεστε μηνύματα  από ερωτικούς συντρόφους του παρελθόντος.

Ταύρος: Σήμερα αρκετοί κάνετε ένα μικρό ταξίδι με το σύντροφο σας και περνάτε ευχάριστα.  Οι Ταύροι των πρώτων ημερών κάνετε γνωριμία μέσω συγγενικού προσώπου.

Δίδυμοι: Πολλοί Δίδυμοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και καθυστέρηση στις μετακινήσεις σας. Αρκετοί επίσης ξεκινάτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Καρκίνος: Προσέξτε σήμερα τα έξοδα σας να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Περνάτε ευχάριστες ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο σας.

Λέων: Αρκετά ανήσυχοι είστε σήμερα και διοχετεύετε την ενέργεια σας δημιουργικά κάνοντας διάφορες δουλειές στο σπίτι Ευχάριστη συζήτηση με γείτονα.

Παρθένος: Σήμερα σας αποκαλύπτεται  ένα μυστικό από το παρελθόν που σας λύνει πολλές απορίες. Επίσης ευχάριστη επικοινωνία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ζυγός: Σήμερα πολλοί Ζυγοί παίρνετε χρήματα ή δώρα  από τους γονείς σας. Σκηνές ζήλιας  αντιμετωπίζετε από το σύντροφο σας.

Σκορπιός: Πολλοί Σκορπιοί με μια πράξη σας σήμερα γίνεστε αντικείμενο θαυμασμού από πολλούς. Απασχόληση με την περιποίηση του εαυτού σας.

Τοξότης: Πολλοί Τοξότες μετά από ήρεμη περισυλλογή αποφασίζετε να κόψετε κακές συνήθειες που σας προκαλούν ζημιά και να αφήσετε πίσω συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος  που σας βασάνισαν.

Αιγόκερως: Αρκετά συναισθηματικοί  και με πολύ ευχάριστη ψυχολογία σήμερα. Η συνάντηση με φίλους σας ανεβάζει ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος: Πρόσωπα ισχύος που θα γνωρίσετε σήμερα θα σας πουν τον τρόπο να λύσετε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Γενικότερα σας διακρίνει ανησυχία.

Ιχθύς: Σήμερα έχετε διάθεση να μετακινήστε από το ένα μέρος στο άλλο . Οι πιθανότητες να συναντήσετε τυχαία φιλικό σας πρόσωπο είναι  μεγάλες.