Τα ζώδια για σήμερα 13/6

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13/6

Τα ζώδια για σήμερα 13/6

ΚΡΙΟΣ

Το σπίτι και οι μικρές επιδιορθώσεις, κυρίως των υδραυλικών και της αποχέτευσης, θα είναι το μέλημά σας σήμερα. Οι πιο τυχεροί του ζωδίου, θα έχουν τη δυνατότητα, να δουν, ως το βράδυ, τις ερωτικές τους επιθυμίες να εκπληρώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Δένεστε με αυτούς που σας σέβονται και σας εκτιμούν και απομακρύνεστε από όσους δεν φαίνεται να εκτιμούν και να εντυπωσιάζονται από την προσωπική σας γοητεία. Δικαίωμά σας. Μην απαιτήσετε όμως να είναι εκεί, όταν θα τους έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικά θεματάκια υγείας, παρουσιάζονται και αναστατώνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε εξαιτίας τους. Μια αναμπουμπούλα, επίσης στο χώρο της δουλειάς, σας εκνευρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικότητα και ενθουσιασμός. Μια πρόταση για δουλειά, αναπτερώνει το ηθικό σας και συμβάλλει στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σας. Μια νέα γνωριμία σας βάζει στη διαδικασία να ρισκάρετε, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση.

ΛΕΩΝ

Έντονα συναισθηματικές οι στιγμές που περνάτε στο σπίτι, με τους δικούς σας ανθρώπους. Ένα πρόσωπο από μακριά έρχεται να σας δώσει χαρά και ενθουσιασμό. Οι γονείς, ο τρόπος που μεγαλώσατε, θα είναι το κυρίως θέμα της αναπόλησης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα, είτε από το παρελθόν, είτε που έχετε χαθεί εδώ και κάμποσο διάστημα. Μικρές μετακινήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά σας, αλλά και θα έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών. Ίσως αλλάξετε επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά έξοδα, δημιουργούν επικίνδυνους κλυδωνισμούς στα οικονομικά σας. Και μπορεί να μην πτοείστε προσωρινά, αργότερα όμως, θα προβληματιστείτε αρκετά σοβαρά. Γι αυτό κάντε καλή διαχείριση και προσπαθήστε να μην ξεφύγετε του προϋπολογισμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ξαφνικό γεγονός, πιθανότατα μία γνωριμία, με μία γυναίκα, θα παίξει ουσιαστικό και ίσως και καθοριστικό ρόλο στην καλή εξέλιξη μιας υπόθεσής σας. Καταφέρνετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας, δεν είναι και στα πολύ καλά της, ίσως από διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν και δεν είχατε υπολογίσει. Ωστόσο κάντε υπομονή γιατί «μια μπόρα» είναι και θα περάσει. Θα πρέπει όμως όλο αυτό να σας γίνει μάθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει αρχίσει μια σταδιακή, απομάκρυνση από τους φίλους και τις παρέες σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι κινείστε υπόγεια, και στήνετε ίντριγκες προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό, δεν αρέσει σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταξιώνεστε και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας στη δουλειά. Μεγάλη ικανοποίηση παίρνετε από τις συνεργασίες σας, καθώς η αναγνώριση και η επιτυχία, φέρνει και οικονομική άνοδο. Ξαφνικά γεγονότα, έρχονται να θετικοποιήσουν το κλίμα ακόμα πιο πολύ

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, μαζί και τα γεγονότα που φέρνουν τις εξελίξεις. Εσείς όμως, σκέφτεστε διακοπές, διασκέδαση, ταξίδια και περιπέτειες. Για μια ακόμα φορά, σας βρίσκουμε στον κόσμο σας.