Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23/9

Τα ζώδια για σήμερα 23/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επί τάπητος για να βρεθούν λύσεις. Οι γυναίκες συνεργάτες κάνουν τη διαφορά στα επαγγελματικά. Οι προσωπικές σχέσεις, μπορεί να περνούν κρίση, αλλά έρχεται ξεκαθάρισμα που θα κάνει καλό σε αμφότερα τα μέλη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ανακατάταξη στον επαγγελματικό χώρο σας, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός, πιο αποδοτικός και πιο αρμονικός. Θέλετε ηρεμία για να εργαστείτε σωστά. Η αγορά, ή η αναβάθμιση του τεχνολογικού σας εξοπλισμού, θα βοηθήσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, αλλά εσείς μάλλον δεν ακούτε το χτύπημα. Το αντικείμενο του πόθου σας όμως, θα επιμείνει. Νέες εμπειρίες, νέες αγάπες, κάνουν τη ζωή σας πιο συναρπαστική και πιο περιπετειώδη. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Το σπίτι, η οικογένεια, τα μέλη της, και οι αναμνήσεις που έχετε από εκεί, στο προσκήνιο σήμερα, για να σας χαρίσει συγκίνηση και συναισθηματισμό. Οι γυναίκες της οικογένειας είναι πρόθυμες να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Γλυκομίλητοι, εύστροφοι, με μια ευφυΐα που αγγίζει τα όρια της διάνοιας, θα καταφέρετε πολλά σήμερα, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν σας ευνοούν καθόλου. Θα ανταλλάξετε μηνύματα και τηλεφωνήματα, με τα πρόσωπα που αγαπάτε αλλά και με συνεργάτες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, μπορεί να σας αποσυντονίσει και να σας αποπροσανατολίσει από τους βασικούς σας στόχους. Μην πτοηθείτε. Περαστικό είναι και δεν θα κρατήσει πολύ. Ίσως συμβαίνει για να σας θυμίσει να ρίξετε μια ματιά στην οικονομική σας πορεία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ευαίσθητοι, ρομαντικοί, και με διάθεση για αγάπες και έρωτες, θα είστε σήμερα, αποζητώντας τη συντροφιά των αγαπημένων σας ανθρώπων. Μια εσωστρέφεια δεν θα την αποφύγετε, ωστόσο, και από εκεί μπορείτε να αντλήσετε θετικά πράγματα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι πεσμένη, οι υποχρεώσεις όμως, δεν πτοούνται από αυτό. Είτε το θέλετε, είτε όχι, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τις υποθέσεις σας, μπορείτε δεν μπορείτε, θέλετε δεν θέλετε. Η κακή διάθεσή σας, σας υποχρεώνει να κινείστε μηχανικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι γυναίκες θα είναι ιδανική παρέα για σας σήμερα. Ευνοούνται όσοι εργάζονται σε γυναικείες ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και σκοπούς. Μια καινούρια γνωριμία που θα κάνετε μέσα στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με το ποιος αναγνωρίζει τα προσόντα σας και ποιος όχι. Εσείς ξέρετε ότι έχετε δυνατότητες και αυτό ακριβώς θα εκμεταλλευτείτε προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μια γυναίκα κύρους, αρωγός στις προσπάθειές σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στη δουλειά, και τις υποχρεώσεις σας. Μάλλον ταξιδεύετε κάπου, διανοητικά. Εύνοια δίνεται στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα καλό νέο για ένα νομικό σας θέμα θα ακούσετε από μια γυναίκα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Προσοχή, προσοχή. Ο έρωτας που μπορεί να βιώνετε, δεν είναι μόνο αποπλανητικός αλλά και παραπλανητικός. Πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστέψετε και αγνοείτε, υποσυνείδητα σκόπιμα, ίσως, την πραγματικότητα. Σταματήστε πριν πληγωθείτε.