Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17/8

Προβλέψεις για σήμερα  17/08

Κριός: Η Σελήνη σε σύνοδο με το Δια στο Σκορπιό σας φέρνει αναπάντεχα κέρδη ή από τυχερό παιχνίδι ή από εργασία. Πλούσια σεξουαλική ζωή για τους περισσότερους.

Ταύρος: Πολλοί από σας έχετε ευχάριστες συζητήσεις με τους ερωτικούς συντρόφους σας. Διαισθάνεστε ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας  κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα.

Δίδυμοι: Πολλοί σκέφτεστε έντονα να οργανώσετε ένα ταξίδι κοντινό για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Επικοινωνίες  σε ευχάριστο κλίμα με συγγενικά πρόσωπα.

Καρκίνος:  Η σύνοδος Σελήνης Δια  σας δίνει την ευκαιρία  για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε ερωτική γνωριμία.

Λέων: Η ψυχολογία σας είναι καλή άλλα η κρίση σας  λόγω υπεραισιοδοξίας είναι υποκειμενική, μη πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

Παρθένος: Σήμερα μαθαίνετε αρκετά ευχάριστα νέα. Η όρεξη σας για επικοινωνία είναι πολύ μεγάλη και βρίσκει ανταπόκριση . Αρκετοί έχτε συναντήσεις με αδέρφια.

Ζυγός: Σπάνια νιώθετε τόσο καλά ψυχολογικά. Το σημαντικό είναι ότι και τα οικονομικά σας σήμερα είναι  πλούσια. Γκρίνια από ανωτέρους για όσους εργάζονται.

Σκορπιός: Ίσως η καλύτερη μέρα του καλοκαιριού. Με πολύ πάθος καταφέρνετε να επιτύχετε σε όλα τα επίπεδα τους στόχους σας. Υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού και ποτού.

Τοξότης: Αρκετοί θα λάβετε βοήθεια την τελευταία στιγμή και θα λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα. Ψυχική γαλήνη και ικανοποίηση.

Αιγόκερως: Η κοινωνική ζωή των περισσοτέρων θα είναι πλούσια και ευχάριστη. Όσοι είστε επιχειρηματίες θα έχετε σήμερα μεγάλες εισπράξεις.

Υδροχόος: Σήμερα με μια πράξη σας αποκτάτε φήμη και η επιρροή στον κύκλο σας εκτοξεύεται. Επιτυχία και στα επαγγελματικά.

Ιχθύς: Αρκετοί  παρευρίσκεστε σε μια ευχάριστη θρησκευτική τελετή  ή έχετε θρησκευτικές ή φιλοσοφικές συζητήσεις που σας συναρπάζουν.