Τα ζώδια για σήμερα 14/6

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14/6

Τα ζώδια για σήμερα 14/6

ΚΡΙΟΣ

Ονειροπόλοι, ρομαντικοί, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Ίσως χρειαστεί να πείτε μερικά «κατά συνθήκην, ψεύδη», προκειμένου να διευκολύνετε τη διεκπεραίωση των επαγγελματικών υποθέσεών σας. Τα οικονομικά πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ότι πιστεύατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Υιοθετείτε μια πιο εκκεντρική, για τα δικά σας, «σταθερά» δεδομένα και κάνετε εντύπωση στο περιβάλλον σας. Αποφασίζετε να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας αλλά και στάση ζωής. Εφευρετικότητα και πρωτότυπες ιδέες, που όμως εφαρμόζονται στην πράξη και διαπρέπετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε προσοχή στις μικρές ενοχλήσεις υγείας που παρουσιάζονται και σας αποσυντονίζουν από το ημερήσιο πρόγραμμά σας. Ζητήματα, κυρίως, νευροφυτικής προέλευσης, που «σκάνε» ξαφνικά, ως ψυχοσωματικά προβλήματα. Ευτυχώς, υπάρχει ίαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια καινούρια γνωριμία, ένα πρόσωπο που δεν περιμένατε ποτέ να μπει στη ζωή σας, σας αναγκάζει να χάσετε το μυαλό σας και να πέσετε «με τα μούτρα», στον βαθύ αισθησιασμό που προσφέρει. Η αγάπη ξαναγυρίζει στη ζωή σας, και ο έρωτας επιτέλους, εγκαθίσταται.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικά, ανακαλύπτετε, διαπιστώνετε και συνειδητοποιείτε, ότι οι φοβίες που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό, δεν έχουν κανένα λόγο υπόστασης. Αποποιείστε τα ψυχολογικά σας θέματα και ανοίγετε τα φτερά σας, σε ένα μέλλον που εξυφαίνεται στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβλήματα παρουσιάζονται στις επικοινωνίες, λόγω τεχνικών δυσχερειών, στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό. Ατυχήματα με τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, είναι πολύ πιθανά να συμβούν. Προσοχή και ψύχραιμες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα στις χρηματικές συναλλαγές σας, που γίνονται μέσω προηγμένης τεχνολογίας ή διαδικτύου. Προσοχή όταν πάτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τα ΑΤΜ, αλλά και στις μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα σας αποσυντονίζουν από την καθημερινότητά σας και σας αναγκάζουν να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πανικού. Ίσως όμως, αυτό που προσπαθεί να σας πει το σύμπαν, είναι ότι θα έπρεπε να είχατε δουλέψει πιο καλά, τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναπάντεχα, έρχονται μνήμες, ή και δια ζώσης, πρόσωπα από το παρελθόν, που σας είχαν πληγώσει, σας είχαν εξαπατήσει, ή ακόμα και τραυματίσει. Ίσως επανέρχονται για επανεξέταση και οριστική διαγραφή από τη συναισθηματική σας μνήμη. Σκεφτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαφή σας με ανθρώπους από διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψεις, με ιδιομορφίες, πρωτοτυπία και διαφορετικότητα, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας εισάγει σε νέες καινοτόμες θεωρίες, που τόσο πολύ σας αρέσουν να ασπάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εφευρετικότητα σας, θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας που θα δώσει λύσεις, καίριες και άμεσες, στα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι προφανές πλέον, ότι σχεδιάζετε τις διακοπές σας. Το μυαλό σας τρέχει και δεν είστε καθόλου μα καθόλου συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Αν δεν συνέλθετε γρήγορα, οι διακοπές που ονειρεύεστε θα παραμείνουν όνειρο.