Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10/8

Προβλέψεις για σήμερα  10/08

Κριός: μην αφήσετε τη ζήλια σας και τις ανασφάλειές σας να εμποδίσουν την θετική λειτουργία των σχέσεών σας. Αν το κάνετε να περιμένετε εντάσεις που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.

 

Ταύρος: μέσα από την επιθυμία σας να είστε χρήσιμοι και βοηθητικοί προς τους άλλους, θα καταφέρετε να συμπαρασταθείτε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Δίδυμοι: μην πιστέψετε ποτέ, ότι επειδή έχετε εξελίξει σε μεγάλο βαθμό την αυτογνωσία και αυτοπεποίθησή σας, αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Μην θεωρείτε ότι είστε ανώτεροι από κανέναν.

 

Καρκίνος: θα χρειαστεί να ξεχωρίσετε αν αυτό που σας λέει το ένστικτό σας, συμφωνεί με την πραγματικότητα. Προσέξτε γιατί έχετε την τάση να βγάζετε συμπεράσματα σύμφωνα με αυτά που νιώθετε και όχι με την αλήθεια.

 

Λέων: υπάρχουν πολλοί «ψίθυροι» τριγύρω σας, στον επαγγελματικό τομέα. Αν είναι να ακούσετε τι λένε, καλύτερα να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά τις πληροφορίες, αλλιώς, κλείστε τα αφτιά σας

 

Παρθένος: το να ρίχνετε το βάρος στη δουλειά, σας απομακρύνει από άλλες υποχρεώσεις, που θα έπρεπε να δίνετε περισσότερη σημασία, ιδίως σε ό,τι αφορά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ζυγός: θα ανακαλύψετε σήμερα, ότι να παίρνετε την «πεπατημένη» δεν είναι και ο πιο σίγουρος δρόμος που σας οδηγεί στην επιτυχία. Καμιά φορά χρειάζεται να ρισκάρει κανείς.

 

Σκορπιός: το γεγονός ότι χρειάζεται να μετακινηθείτε πριν καλά, καλά προλάβετε να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου, ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι σας τραβούν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια. Συνιστάται ψυχραιμία

 

Τοξότης: η ευτυχία για σας δεν είναι υπόσχεση πλέον. Είναι μια πραγματικότητα που προέρχεται από τη φυσική σας καλοσύνη και το ζεστό σας χαρακτήρα. Η τύχη, σας χτυπάει την πόρτα. Ανοίξτε της!

 

Αιγόκερως: αν θέλετε να βγάλετε το καλύτερο από τους άλλους και ιδιαίτερα απ’ τους αγαπημένους σας, αλλάξτε συμπεριφορά και στάση ζωής γιατί το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι το παρακάνατε με τα νεύρα σας.

 

Υδροχόος: θα αισθάνεστε λιγότερο ανασφαλείς και θα σας παίρνουν πιο σοβαρά, αν εκτελείτε τις υποχρεώσεις πιο ουσιαστικά και όχι μηχανικά επειδή βαριέστε ή είστε κουρασμένοι.

 

Ιχθύς: αν δεν έχετε τις γνώσεις για να φέρετε εις πέρας τις δουλειές σας, ακούστε κάποιους άλλους, που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα. Μην είστε εγωιστές και μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα