Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 9/9

Προβλέψεις για σήμερα  9/09

ΚΡΙΟΣ

πρέπει να αποφασίσετε να ξεκουραστείτε γιατί τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα θα ενταθούν αν δεν το κάνετε. Μείνετε σπίτι σήμερα αφού έχετε την ευκαιρία και σταματήστε για λίγο τις κοινωνικότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

επικοινωνείτε με τόσο γλυκό και ρομαντικό τρόπο, που κανείς, ούτε και το ταίρι σας, θα μείνει ασυγκίνητος από τον τρυφερό σας χαρακτήρα. Σήμερα, μπορείτε να κερδίσετε τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

θέματα της οικογένειας, του πατρικού σπιτιού, που πρέπει να διευθετηθούν, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Καλό θα ήταν δε, να αποφεύγατε τις έντονες συζητήσεις για τα κληρονομικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ετοιμάζεστε για μετακίνηση, ίσως για ένα ταξίδι. Αν έχετε κανονίσει τις διακοπές σας τώρα, δεν θα μπορούσατε να βρίσκατε καλύτερη περίοδο. Επαγγελματική άνοδος ίσως και αλλαγή εργασίας, προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

θέματα οικονομικής φύσεως παρουσιάζονται προς λύση, αλλά εσείς δεν έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο, είτε γιατί απλά δεν θέλετε. Απευθυνθείτε σε κάποιον που είναι πιο ειδικός σ’ αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

η Σελήνη σήμερα, στο ζώδιό σας, μπορεί να σας παραπλανήσει αισθηματικά, και να πιστέψετε σε ψέματα, ή ψεύτικες ελπίδες από ένα πρόσωπο που δεν είναι ό,τι δείχνει. Προσέξτε πολύ!

ΖΥΓΟΣ

δεν θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν, θέλετε την απομόνωση, το κλείσιμο στον εαυτό σας, γιατί πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής; Το να αγνοείτε όμως τους ανθρώπους που σας αγαπούν, δεν είναι θετική στάση…σκεφθείτε λίγο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

έντονη αλλά όμορφη κοινωνική ζωή σήμερα, θα βρεθείτε με φίλους, με γνωστούς, με ανθρώπους που απολαμβάνετε και απολαμβάνουν, την παρέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, με εξαιρετικές προϋποθέσεις παρουσιάζεται σήμερα και δεν γίνεται να σας αφήσει αδιάφορους. Αυτό σας δίνει φτερά, και επιτέλους, η αξία σας αναγνωρίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ενώ δεν είχατε σκοπό να μετακινηθείτε, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, σας αναγκάζει, να το κάνετε. Μην το κάνετε με βαριά καρδιά. Να σκεφτείτε ότι πρόκειται να αποκαταστήσετε μια παρεξήγηση και αυτό είναι καλό

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ερωτική η διάθεσή σας σήμερα, θα χαρίσετε στο ταίρι σας, και όχι μόνο, αξέχαστε στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα. Εσείς οι ελεύθεροι, ενδείκνυται να ενδώσετε στους πειρασμούς.

ΙΧΘΥΣ

επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε επίσημα και αμετάκλητα έγγραφα, καθώς επίσης και να μιλήσετε για συνεργασίες και σχέσεις.