Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 6/8

 

Προβλέψεις για σήμερα  6/08

Κριός: παρηγορητικά τα λόγια σας απέναντι σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη την συμπαράστασή σας. Έχετε την ικανότητα με το λόγο να θεραπεύσετε ακόμα και την πιο δύσκολη ψυχολογία. Μπράβο σας.

 

Ταύρος: έκτακτα έσοδα σας δίνουν χαρά για να σας την πάρει λίγο αργότερα ένα έκτακτο έξοδο. Ωστόσο, εσείς, που ξέρετε να κάνετε σωστή διαχείριση των εσόδων, δεν φαίνεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα

 

Δίδυμοι: με τη Σελήνη σήμερα στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία σας. Θα μαγέψετε με το λέγειν σας, αλλά και με την τόσο γοητευτική σας παρουσία όπου κι αν βρεθείτε.

 

Καρκίνος: ίσως νιώθετε ότι προδόθηκαν οι προσδοκίες και τα όνειρά σας. Ίσως αυτό σας ρίχνει στα «μαύρα Τάρταρα». Ωστόσο, όπως καλά γνωρίζετε κάθε τι συμβαίνει για έναν σκοπό, και σήμερα θα τον ανακαλύψετε.

 

Λέων: είναι αδιανόητο, ειδικά για σας του πρώτου δεκαημέρου, να νιώθετε αγχωμένοι, ακόμα και στη διάρκεια των διακοπών σας. Δεν έχετε καμία δικαιολογία, εκτός ίσως από συναισθηματική απογοήτευση.

 

Παρθένος: επαγγελματική επιτυχία, μέσα από δυσκολίες και αναγνώριση τόσο των ικανοτήτων όσο και της συνεισφοράς σας στο χώρο που εργάζεστε. Οι συνεργάτες σας χειροκροτούν, οι ανώτεροι σας παινεύουν.

 

Ζυγός: γυναικεία πρόσωπα που έρχονται από μακριά, ίσως και από το εξωτερικό, θα απασχολήσουν το 24ωρό σας, είτε για καλό, είτε για κακό. Σε κάθε περίπτωση, κρατάτε χαμηλούς τόνους.

 

Σκορπιός: εφιστούμε την προσοχή, ιδίως στους δεσμευμένους, καθώς οι πειρασμοί περνούν από μπροστά σας και σεις, τους προσέχετε όλους. Αν δεν θέλετε να πέσετε σε περιπέτειες καλύτερα να έχετε πιο «αθώες» προθέσεις

 

Τοξότης: η ανταπόκριση των συνεργατών στις προτάσεις σας είναι θετική και η απήχηση των ιδεών σας, μεγάλη. Οι συμφωνίες έρχονται εύκολα. Οι σχέσεις ωστόσο, θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα.

 

Αιγόκερως: ένα θεματάκι υγείας, θα σας απασχολήσει, ίσως όχι αποκλειστικά δικό σας, αλλά ενός δικού σας ατόμου, του οποίου όμως, η επίλυση και θεραπεία, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σας άμεση επέμβαση.

 

Υδροχόος: στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και αισιοδοξίας περνάτε όλη μέρα σήμερα και αυτό σας ανανεώνει, γεμίζει τις μπαταρίες σας και σας κάνει καλοδιάθετους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Ιχθύς: ένα ακίνητο, θα σας προβληματίσει, σε επίπεδο αγοραπωλησίας, μπορεί και μετακόμισης. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι σβέλτες, έξυπνες και συνετές, γιατί οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα.