Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 30/7

Προβλέψεις για σήμερα  30/07

Κριός:  Η σελήνη στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο σήμερα σας δίνει κουράγιο και γίνεστε αμερόληπτοι τόσο στα προτερήματα όσο και στα ελαττώματα τα προσωπικά και των γύρω σας. Είσαστε εύστοχοι και ουσιαστικοί με συνέπεια να μπορείτε να ξεμπερδέψετε και τα πιο δύσκολα προβλήματα αλλά και με τις κατάλληλες κινήσεις να πάτε πολύ  πιο κοντά στους στόχους σας.

 

Ταύρος: Ευνοϊκή για εσάς η διέλευση της σελήνης στους ιχθύς θα έχετε την διάθεση να κάνετε ενέργειες που θα αυξήσουν την δημοτικότητά σας. Έχετε την ανάγκη να ξεσηκώσετε τους γύρω σας να τους πειράξετε και γενικά να διασκεδάσετε. Πρωτότυπες ιδέες μπορεί σήμερα να σας δώσουν την διάθεση να κάνετε κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας που θα την απογειώσει. Αισθηματικά θα κάνετε νέες γνωριμίες με ευκολία και πιθανόν να θελήσετε να βρείτε φίλους από τα παλιά.

 

Δίδυμος: Η σημερινή ημέρα βοηθάει πολύ στα θέματα καριέρας σας η της κοινωνικής σας προβολής θα έχετε κάποια σημαντική πρόταση για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας Πολύ καλή ημέρα για όσους ασχολούνται με κάτι καλλιτεχνικό. Έμπνευση και δημιουργία είναι στα φόρτε τους. Η ερωτική ζωή είναι καλή, οι κατακτήσεις εύκολες όπως και η έκφραση των συναισθημάτων. Αν κάνετε σήμερα ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά.

 

Καρκίνος: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα από μακρυά. με άλλη κουλτούρα . Δεν αντέχετε τίποτα που να έχει σχέση με ρουτίνα και σήμερα θα τολμήσετε να κάνετε όνειρα και να εκφραστείτε δημιουργικά. Η οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό η ακόμα και η ξαφνική αναχώρηση είναι η επιδίωξη πάρα πολλών καρκίνων. άνετη είναι και η έκφραση των συναισθημάτων από και προς τον σύντροφο.

 

Λέων: Ο Άρης απέναντι από τον ήλιο σας φέρνει νεύρα και κάποιες εντάσεις για τους Λέοντες ιδιαιτέρα του πρώτου δεκαημέρου. Με αυτή την όψη θα ήταν καλό να προσέχουμε τις κινήσεις μας με τα άτομα που μας περιβάλλουν, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσος και σε επαγγελματικό. Οι άλλοι γίνονται πολύ προκλητικοί και πολλές φορές προσβάλλουν το άτομο που έχει την όψη, με φυσικό αποτέλεσμα να εξοργίζουν. Φροντίστε να μην γίνετε προσβλητικοί και απότομοι, γιατί είναι πιθανόν να δημιουργήσετε πρόβλημα στην σχέση σας.

 

Παρθένος:  Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τους παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά αυξάνει την γοητεία όλων των παρθένων. Η μέρα είναι καλή για να ερωτευτείτε, να προσβληθείτε κοινωνικά, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο και να διοργανώσετε ένα πάρτι με φίλους. Έντονα συναισθήματα αγάπης, πάθους και έρωτα μπορεί να κυριαρχήσουν την περίοδο  Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα διεγείρεται η σεξουαλική διάθεση σε συνδυασμό πάντοτε με μια βαθύτερη ανάγκη, όχι μόνο για σωματική αλλά και για πνευματική ένωση.

 

Ζυγός: Οικονομικές ευκαιρίες και τύχη έχει για εσάς η σημερινή ημέρα Το ένστικτό σας σας βοηθάει πολύ να πάρετε σωστές αποφάσεις και να εκμεταλλευτείτε όποιες ευκαιρίες για καινούργια δημιουργικά θέματά σας προκύψουν σήμερα. η συναναστροφή με κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή κύρους θα αποδειχθεί περισσότερο από χρήσιμη. Πολύ καλή η σχέση με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας. Οι ζυγοί που δεν είναι σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία μιας πολύ σημαντικής ερωτικής γνωριμίας.

 

Σκορπιός: Τάση για καλοπέραση έχετε σήμερα αλλά και για καλό φαγητό. Ο Δίας βοηθάει πολύ τα θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας και σας ανεβάζει επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά. Είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, μια ξαφνική γνωριμία να γίνει η αρχή για μια πολύ σημαντική και μακροχρόνια σχέση. Το μόνο που μπορεί να σκιάσει την σημερινή μέρα είναι η απροσεξία σας μέσα στο σπίτι που μπορεί να σας προκαλέσει μικροτραυματισμούς αν δεν προσέξετε.

 

Τοξότης: Ο Δίας στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για εσάς και όχι μόνο. Σήμερα θα είναι μεγάλη η ανάγκη σας να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο και να τον κάνετε πιο όμορφο. Θα θέλετε να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα άτομα της οικογένειας και να χαλαρώσετε. Τα επαγγελματικά πάνε αρκετά καλά για τους περισσότερους τοξότες. Έχετε την υποστήριξη και τον θαυμασμό από συναδέλφους. Αν σήμερα υπάρξει το ξεκίνημα ενός ειδωλίου, θα έχει διάρκεια και πάθος.

 

Αιγόκερως: Μέσα από τις δυσκολίες που περάσατε τις περασμένες ημέρες φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε σταδιακά τις δυνάμεις σας αλλά και την πείρα σας για να κάνετε σταδιακά ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Ο έρωτας μπαίνει στην ζωή σας δυναμικά και με πάθος.και γίνετε κυρίαρχος στην ζωή σας.  Έχετε την δυνατότητα να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε σχέσεις και βαθύς δεσμούς.  για ένα ζευγάρι αυτή η περίοδος είναι σημαντική γιατί μπορεί να φέρει τα άτομα πολύ κοντά η αν η σχέση είναι επιφανειακή να πάρει τέλος.

 

Υδροχόος:  Η σελήνη στα ψαράκια από σήμερα. ευνοεί τα οικονομικά σας  αυξάνει τις ευκαιρίες για κέρδη και για να κάνετε κινήσεις που θα σας δώσουν ασφάλεια. Η διέλευση του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο βοηθάει την επικοινωνία και την  ελεύθερη έκφραση. το φλερτ και μια παιχνιδιάρικη διάθεση  σήμερα θα σας κάνουν να περάσετε καλά και να αναζητήσετε φίλους ακόμα κάποιοι Υδροχόοι θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα άλλων αφήνοντας στην άκρη όποιες εγωκεντρικές τάσεις είχατε τις προηγούμενες ημέρες.

 

Ιχθύς: Η σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο Ενισχύει την ευαισθησία σας αλλά και τις συναισθηματικές σας ανάγκες.Θα έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο και κάνετε συζητήσεις από καρδιάς. Θ έχετε την τάση να βοηθάτε τους άλλους και να έχετε γύρω σας αγαπημένα άτομα. Η φαντασία σας δημιουργική βοηθά ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες. ευνοούνται δραστικές ενέργειες και αποφάσεις, στην καθημερινή ζωή και στις συνήθειες. Οι σχέσεις με τον σύντροφο θερμαίνονται και οι καινούργιες γνωριμίες βασίζονται στον ρομαντισμό.