Τα ζώδια για σήμερα 10/6

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10/6

Τα ζώδια για σήμερα 10/6

ΚΡΙΟΣ

Να μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, τσεκάροντας τακτικά τον εαυτό σας, με εξετάσεις. Κάποια ταλαιπωρία σας περιμένει, κυρίως ψυχοσωματικής φύσεως, που αν δεν προσέξετε μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξοδέψετε, χρόνο, χρήμα και τεράστιες ποσότητες ενέργειας, προκειμένου να εξασφαλίσετε τον έρωτα κοντά σας. Κάποιοι, επιτήδειοι, μπορεί να θελήσουν να εκμεταλλευτούν με ποικίλους τρόπους αυτή τη συναισθηματική σας έξαρση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειάς σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας σήμερα. Είτε συμβουλεύοντας, είτε εμπλεκόμενα, ο ρόλος τους θα είναι καταλυτικός. Ανακινούνται θέματα από το παρελθόν και σας αναστατώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιθετικός ο λόγος σας, θα έρθετε σε ρήξη με φίλους και γνωστούς, διαμέσου επικοινωνιών. Προσέξτε να μην πείτε λόγια, που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Ευνοούνται επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες. Χρήματα από αυτό τον τομέα.

ΛΕΩΝ

Ο οικονομικός τομέας φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση. Τα οικονομικά σας χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και με τον αλόγιστο τρόπο που ξοδεύετε. Τα περιουσιακά στοιχεία, στο προσκήνιο επίσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απογοητεύεστε καθώς ναυαγούν τα αισθηματικά σας σχέδια, αλλά δεν πτοείστε. Αναζητάτε τη συντροφικότητα αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά, κατά πόσον είστε σε θέση να είστε συντροφικοί οι ίδιοι. Μια συνεργασία διακόπτεται για λόγους ανωτέρας βίας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας, αρχίζει και «ανεβαίνει», καθώς τελειώνουν οι παράγοντες που σας δημιουργούσαν τα προβλήματα. Έτοιμοι για όλα, ανανεωμένοι, με μέθοδο και πρόγραμμα, μπαίνετε στο παιχνίδι της εξέλιξης, με νέα κοσμοθεωρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα, καθοριστική για το αισθηματικό σας μέλλον, γνωριμία, θα σας εισάγει σε έναν νέο κύκλο ζωής, πιο ερωτικό, πιο συναισθηματικό και πιο «αγαπησιάρικο». Κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να κρατήσετε όσο περισσότερο γίνεται αυτό τον έρωτα, κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάστε ότι μπορεί να διαψευστούν οι προσδοκίες σας για επαγγελματική αναγνώριση και αγχώνεστε. Αυτό, δημιουργεί εντάσεις με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας και μπορεί να ανακόψει την καλή σας επαγγελματική πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους, θα καθορίσει την πορεία της δουλειάς σας. Σκέφτεστε έντονα μια, οικονομικά, δελεαστική πρόταση για εργασία στο εξωτερικό. Διλήμματα που δεν είναι εύκολο να φέρουν αποφάσεις. Το συζητάτε με μέλη της οικογένειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ξαφνική γνωριμία, σας βγάζει από την «πεπατημένη» και σας αναγκάζει να μπείτε στο χορό της διεκδίκησης. Αν δεν χρειαστεί να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, ενδώστε γιατί έχετε να κερδίσετε εξαιρετικά αισθησιακές στιγμές απόλαυσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλή ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών σας στο προσκήνιο σήμερα. Μικρά γεγονότα, μειώνουν την εμπιστοσύνη του ενός σκέλους της σχέσης ή της συνεργασίας, προς το άλλο και δημιουργούνται εντάσεις. Αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και καλή διάθεση.