Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 9/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 9/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες με σκοπό την εξέλιξη. Μοιράζεστε τις ανησυχίες και τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνική ερωτική προσέγγιση σας παρασύρει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απολογισμός και αυτοκριτική ως πρώτη σκέψη για να βρείτε λύσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις εκφράσεις σας κίνδυνος παρεξηγήσεων. Εντάσεις, διαφωνίες και άσχημες συμπεριφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποκλείεται περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεται προσωρινές λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, διατηρείτε τις καταστάσεις όπως ακριβώς έχουν. Εποικοδομητικές συζητήσεις δίνουν νέο αέρα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κάνατε κινήσεις που βάζουν τέλος στην αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ιδιαίτερη προσήλωση ασχολείστε για την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σας. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν προχωρημένες αλλαγές σε σταθερές καταστάσεις. Αποφεύγετε συζητήσεις σε όχι καλές συνθήκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες και καινούργιες ελπίδες γεννιούνται.

 

 

ΛΕΩΝ: Ανακουφίζεστε σταδιακά από σημαντικά οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις διαφωνίες που προκαλούν ταραχή σε ισορροπημένες και αποδοτικές σχέσεις. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφες εφήμερες ερωτικές αποδράσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαφωνίες, συγκρούσεις και απρόσμενες αποφάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, σας προκαλούν άγχος οι καθυστερήσεις, αν και αναμενόμενες. Ανοίγεστε συναισθηματικά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνίδιες αλλαγές βάζουν τις βάσεις για νέες εξελίξεις.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία μπροστά σας χωρίς βιαστικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, διαδραματίζονται καταστάσεις πού σας εκθέτουν ως προς τα σχέδια σας. Διαφωνίες για προορισμούς και εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένας παράνομος έρωτας εξουδετερώνει τις αναστολές σας

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύσκολες καταστάσεις και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας περιορίζουν σημαντικά. Στα επαγγελματικά, όσο σας επηρεάζουν οι ανασφάλειες και το στρες θα κάνετε λάθη. Προσοχή στις αντιδράσεις και τον παρορμητισμό σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές ειδήσεις για πρόσωπο του παρελθόντος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δοκιμάζεται η υπομονή σας και αισθάνεστε εκτός ορίων, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Στα επαγγελματικά, θετικά μηνύματα για την προσφορά σας. Απολαμβάνετε την υποστήριξη και την κατανόηση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία εισβάλλει απρόσκλητα στην ζωή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραπονιέστε για τα αυτονόητα χωρίς αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνεται τις εκκρεμότητες και σχεδιάζεται τις επόμενες κινήσεις. Ανταγωνισμός και εγωισμός προκαλεί προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δίνετε την ευκαιρία σε επίμονο πρόσωπο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τροποποιήστε σωστά τις προτεραιότητες για να αποφύγετε μικρές παγίδες. Στα επαγγελματικά, αναμενόμενη πίεση για υψηλά αποτελέσματα. Εκφραστείτε σωστά και ανταποδίδει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε σκέψεις και άνοιγε τον δρόμο σας.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Εμπόδια και καθυστερήσεις δημιουργούν νέα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, εξαιρετική συνεργασία και απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Υποψίες που σας κάνουν καχύποπτους με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε πιο ανοιχτά και πλησιάζετε νέους ανθρώπους.