Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 9/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 9/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έλκετε πολύ κόσμο προς το μέρος σας και είστε το πρόσωπο που κάποιοι επιθυμούν να συνεργαστούν ή να συνεταιριστούν. Ευνοούνται οι πολιτικοί, οι έμποροι, οι διδάσκαλοι, οι συγγραφείς και οι γυναικολόγοι.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η φήμη και η διασημότητα είναι σίγουρα στην καριέρα σας. Όμως, θα πρέπει να αποφεύγετε σκάνδαλα, κουτσομπολιά, είτε ως συμμετέχοντες, είτε ως θύματα. Μην εμπλέκετε τα επαγγελματικά στα προσωπικά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας σας από δω και στο εξής. Θα σας έλκουν μεταφυσικά, φιλοσοφικά θέματα και θα έχετε εμπνευσμένη ομιλία.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Έντονος ψυχισμός και διάθεση για σεξ. Διαίσθηση και διορατικότητα, αλλά και μυστικοπάθεια από τη μεριά σας. Τα οικονομικά σας, αν είστε σε σχέση, εξαρτώνται πολύ από αυτά του συντρόφου.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Έλκεστε από περιπετειώδεις συντρόφους, που σας εισάγουν σε νέες περιπέτειες και ανοίγουν τους αισθηματικούς σας ορίζοντες. Μια συνεργασία, παίρνει αίσια τροπή και εσείς παίρνετε ικανοποίηση και κέρδη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Αν φανείτε ταλαντευόμενοι και αναποφάσιστοι, θα χάσετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αποφασίστε να ρίξετε μια λεπτομερή ματιά στην υγεία σας, η οποία φορτίζεται λόγω άγχους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Έχετε εύνοια σε ό,τι αφορά στην τέχνη, στα παιδιά, στα θεάματα και στις διασκεδάσεις. Μπορεί να έχετε και φήμη σ’ αυτούς τους τομείς αλλά και σημαντικά κέρδη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Είναι μια στιγμή, που δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θα αποστασιοποιηθείτε από τους οικογενειακούς δεσμούς, όμως, αυτό είναι αναπόφευκτο. Κέρδη από το εμπόριο οικιακών συσκευών.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι σκέψεις σας είναι γεμάτες από επιθυμίες και σχέδια και επιδιώκετε να κερδίσετε τα προς το ζην, μόνο με την εξυπνάδα σας. Παραδόξως αυτό είναι εφικτό καθώς έχετε εύνοια στη συγγραφή.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κυνηγάτε το χρήμα και ξέρετε πού να το ξετρυπώσετε. Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών σας σήμερα θα παίξουν τα γυναικεία πρόσωπα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Επιβλητική η προσωπική σας γοητεία, θα φέρει στο δρόμο σας τους κατάλληλους ανθρώπους για να συμβάλλουν με τον τρόπο του ο καθένας, στην επιτυχία.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διαφυλάξετε τον εαυτό σας από αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά, στο χώρο της εργασίας κυρίως, αν δεν θέλετε να αποτύχουν τα σχέδιά σας.