Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 9/1

Τα ζώδια για  σήμερα 9/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, φέρνει απρόσμενα γεγονότα που ταράζουν ισορροπίες. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες. Ευχάριστο κλίμα και καλή διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στοχεύετε εκ νέου με επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προκαλεί κινήσεις που δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις. Στα επαγγελματικά, άλλη μία επιτυχία προκαλείς θαυμασμό. Αποφάσεις για το αύριο και νέες συμφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευνοϊκές συνθήκες για πισωγυρίσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, προκαλεί συγκρούσεις συμφερόντων και ανατροπή δεδομένων. Στα επαγγελματικά, καλή συνεργασία και επικοινωνία με συνεργάτες. Κάνετε σημαντικές προσπάθειες για να ηρεμήσετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, απομακρύνει πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρη θέση. Στα επαγγελματικά, ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις πιεστικές καταστάσεις. Προσοχή στην έκφραση ζήλιας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διλήμματα και δισταγμοί σας κρατάνε πίσω.

 

ΛΕΩΝ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, εκφράζει την ανάγκη για καλλωπισμό. Στα επαγγελματικά, αντίθετη νοοτροπία προκαλεί μικρής έντασης. Απολαμβάνετε νέες εμπειρίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείται έντονα ότι πιστεύετε ότι σας ανήκει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, απρόσμενες καταστάσεις προκαλούν αιφνίδιες συναντήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρορμητικά λάθη. Εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με σωστές βάσεις.

 

ΖΥΓΌΣ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, αποφορτίζει καταστάσεις και επαναφέρει πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες και απρόσμενες εξελίξεις. Κίνηση που σας προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τολμάτε με επιτυχία σε νέα αρχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, επιταχύνει τις εξελίξεις που εκκρεμούν. Στα επαγγελματικά, εξελίξεις ανέλιξης η αναγνώρισης. Βάζετε στην άκρη τον εγωισμό και ανταποκρίνεστε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές εξελίξεις με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, σας παρακινεί για οικονομικές διευθετήσεις. Στα επαγγελματικά, εύνοια σε ότι νέο κάνετε. Βρίσκετε τρόπους διαφυγής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γνωρίζετε και προκαλείται έναν νέο έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τρίγωνο Ερμή (ανάδρομος) με τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις που προκαλούν όμορφες ανατροπές. Στα επαγγελματικά, αποστασιοποιείται από τις καταστάσεις. Αισθάνεστε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κερδίζετε τις εντυπώσεις και το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη, προκαλεί ευχάριστες συγκυρίες με καλές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, επιτυχημένες εξελίξεις βασισμένες στην ομαδικότητα. Σκέψεις για εξέλιξη ή ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία η νέα σχέση σας ενθουσιάζει.

 

ΙΧΘΎΣ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη, δημιουργεί εντάσεις χωρίς αιτίες. Στα επαγγελματικά, προσοχή στον παρορμητισμό οδηγεί σε λάθη. Συγκρούσεις, διαφωνήσεις και μεγάλα λόγια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίσει ερωτικά κοντινό σας πρόσωπο.