Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 8/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Θα δυσκολευτείτε να ηρεμήσετε εξαιτίας καταστάσεων που σας εκνευρίζουν, αλλά πρέπει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, τόσο στη δουλειά, όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

«ταύροι εν υαλοπωλείω» θα είστε σήμερα, εξαιτίας γεγονότων που θα σας βγάλουν απ’ τα ρούχα σας. Πριν σκίσετε τα ιμάτιά σας, καλό είναι να σκεφτείτε διπλά και τριπλά, τι πάτε να κάνετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην επαναπαύεστε σ’ αυτή. Και αφού έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται, χρησιμοποιήστε το για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Θα νιώσετε αδικημένοι από πρόσωπα που δεν το περιμένετε και θα εξαγριωθείτε. ωστόσο, δεν αξίζει να χαλάσετε τη διάθεσή σας για ένα γινάτι, που δεν θα σας βγάλει και πουθενά.

 

ΛΕΩΝ

 

Παίρνετε τοις μετρητοίς οτιδήποτε γίνεται γύρω σας, λες και το σύμπαν όλο περιστρέφεται γύρω από εσάς. Καλό είναι να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Θα έκανε πολύ καλό στις σχέσεις σας, να μην είστε καχύποπτοι και ανασφαλείς. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα δείτε, πως όταν η αγάπη μοιράζεται είναι πιο καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Βάλλεστε από διάφορες καταστάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό, διάφορες αλλεργίες και ψυχοσωματικά προβλήματα με την υγεία σας, σας χαλούν τη διάθεση και σας ανησυχούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Είστε στην ευχάριστη θέση να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. τώρα που αποδείξατε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς λεφτά και χωρίς σύντροφο, όλα θα είναι καλύτερα. Νέες γνωριμίες έρχονται και εύνοια της τύχης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Περάσατε καλά στην καραντίνα απ’ ό,τι φαίνεται. Ανανεωθήκατε, ξεκουραστήκατε και γαληνέψατε. Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης των επιδιώξεών σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Με άψογο τρόπο θα αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και θα κάνετε σημαντικές συνεργασίες, που θα αποφέρουν πολλά κέρδη σε όλα τα επίπεδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Επαναστατική διάθεση, φέρεστε ως αντιρρησίες συνείδησης σήμερα και είστε επιθετικοί προς όλους και όλα, που αντιτίθενται στις επιδιώξεις και στα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Αισθήματα φόβου σας καταλαμβάνουν σήμερα, αλλά άδικα φοβάστε. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και μην σκέφτεστε άσχημα πράγματα.