Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/12

 

ΚΡΙΟΣ: Αμφιβολίες και διλήμματα για τις επιλογές που πρέπει να πάρετε. Στα επαγγελματικά, νέο ξεκίνημα με ανέλπιστη επιτυχία χωρίς περιορισμούς. Σας προβληματίζει η λανθασμένη πορεία που έχει πάρει η σχεση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σοβαρές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε εγκλωβισμένοι, προσοχή στον παρορμητισμό οδηγεί σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ευδοκιμούν Οι προσπάθειες για κάτι καλύτερο. Συναισθηματική αβεβαιότητα προκαλεί κραδασμούς με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείται νέο δεσμό με επιφυλακτικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και κινείστε μεθοδικά. Στα επαγγελματικά, παρά την αδικία συνεχίζετε να προσφέρετε ανιδιοτελώς την βοήθειά σας. Προσοχή στους πειρασμούς καραδοκεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη γνωριμία και ξαφνικός έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιδράτε με ένστικτο και όχι με επιθυμία στις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες και οι υποσχέσεις για βοήθεια. Σημαντικές εξελίξεις και νέες ευθύνες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λαχτάρα και πόθος που δεν έχουν θετική κατάληξη.

 

ΛΕΩΝ: Προσοχή στις αποφάσεις που προκαθορίζουν μελλοντικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές για καλύτερες εξελίξεις. Προσπαθείτε να μην παρασυρθείτε από υπερβολικές αντιδράσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις και ευχάριστη προβληματισμοί για τις αποφάσεις σας

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με δυναμισμό και ευαισθησία χωρίς επιρροές διατηρείτε τις σωστές αποστάσεις. Στα επαγγελματικά, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Απερίσκεπτες ενέργειες δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις που προβληματίζουν την κρίση σας.

 

ΖΥΓΌΣ: Αποφασίζετε να έχετε κυριαρχικό ρόλο στις εξελίξεις αγνοώντας τις οποίες συνέπειες. Στα επαγγελματικά, οι δυσκολίες παραμερίζονται ώρα για καταξίωση και αναγνώριση. Γυναικείο πρόσωπο δημιουργεί αναταραχή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προμηνύεται νέα σχέση με προοπτική εξέλιξης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφάσεις και κινήσεις που δημιουργούν μικρά προβλήματα στο οικείο περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, αναγνωρίζεται η αξία σας και εισπράττεται εμπιστοσύνη. Δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι,  πρόσωπο αποκαλύπτεται για να σας ανανέωση ερωτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργικότητα και επιτυχία σε νέες δράσεις με άμεσο αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για εύκολες λύσεις ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους Προγραμματίζεται ένα μικρό ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανέμελες καταστάσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάζετε στόχους πιο προσεγγίσιμος και προσιτούς. Στα επαγγελματικά, ασχολείστε παθιασμένα με υπερβολές και μεγαλεπήβολα σχέδια. Υπέρ αναλύετε τις καταστάσεις με καλή επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιλαμβάνεστε και προλαμβάνετε καταστάσεις που δημιουργούνται από αντιζηλία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τέλος μιας εποχής είναι γεγονός καιρός για αποδοχή. Στα επαγγελματικά, έχετε αμελήσει τις υποχρεώσεις σας και σχολιάζεται αρνητικά. Αλλαγές που φοβίζουν θα αποδειχθούν λυτρωτικές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για πισωγύρισμα τέλος.

 

ΙΧΘΎΣ: Δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, η φιλοδοξία και η ματαιοδοξία σας εμποδίζουν να διακρίνετε τα εμπόδια. Ξεκαθαρίσματα και σημαντικές επαφές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, το ρίσκο είναι μία επιλογή που σας δικαιώνει.