Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 8/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Απελευθερώνεστε σε κοντινά σας πρόσωπα και προκαλείται στιγμές διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, κρίνετε σταθερά χωρίς αδικίες. Προσοχή στον τρόπο έκφρασης προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται εφήμερες καταστάσεις αγνοώντας τις επιπτώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιείτε θέματα με συγγενικά πρόσωπα και ολοκληρώνετε υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις αντιδράσεις σας εξαιτίας της αδικίας που αισθάνεστε. Εκφράσεις θαυμασμού και εξελίξεις θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με τη σκέψη στο παρελθόν δεν πάτε μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιείτε διαπροσωπικές σας σχέσεις προς όφελος σας. Στα επαγγελματικά, νέες σκέψεις για αλλαγές και διεύρυνση στόχων. Προστριβές και διαφορετικά θέλω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε τις βάσεις για να αναπτύξετε επικοινωνία με συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίζετε θετικά τις αλλαγές που πρέπει να αποδεχτείτε. Στα επαγγελματικά, με συνεχείς προσπάθειες ολοκληρώνεται με επιτυχία το έργο σας. Αλλάζετε στάση και δημιουργείτε ευνοϊκές συνθήκες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γυρίζετε την πλάτη σε καλά υποσχόμενες ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ: Κινείστε αποφεύγοντας υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να κοστίσουν. Στα επαγγελματικά, προσοχή να μην ξεπεράσετε τα επιτρεπόμενα όρια.  Υπεροπτικες Συζητήσεις δημιουργούν ξεσπάσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από τις εξελίξεις που έρχονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρύνεσαι από τα γεγονότα για να σκεφτείτε καλύτερα. Στα επαγγελματικά, επιπόλαιες αντιδράσεις δημιουργούν μικρές αναστατώσεις. Προσοχή σε απερίσκεπτες ενέργειες που στεναχωρούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα.

 

ΖΥΓΌΣ: Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες σας πρωτοβουλίες προχωρούν οι εξελίξεις. Κινήσεις λανθασμένες πληγώνουν αρκετά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες εξελίξεις σας σοκάρουν από το οικείο τους περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνετε διάφορες επιλογές και επιφέρουν μικρές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αρχές μιας νέας πρόκλησης με μεγάλη επιτυχία. Προχωράτε σε συζητήσεις για να επιλύσετε προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, οι εξελίξεις έρχονται με αργά και σταθερά βήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύπτετε δράσεις πού βοηθούν στα μεγάλα κενά που έχετε. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες ειδήσεις προκαλούν δύσκολες και προβληματικές εξελίξεις. Μικρές διαφωνίες, μεγάλες εντάσεις και αντιπαράθεσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε σε όμορφες στιγμές που έχετε ανάγκη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με κακή διάθεση δημιουργείται καταστάσεις που δυσκολεύουν τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να υπερβάλλετε εαυτό για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Δημιουργείτε τις βάσεις για να έρθετε κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε τις κακοτοπιές και απολαμβάνετε την ηρεμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στιγμές με την οικογένεια και καταστάσεις του παρελθόντος σας ταξιδεύουν. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια από συναδέλφους. Χειρίζεστε έξυπνα τις συγκυρίες και γεφυρώνεται το χάσμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες ερωτικές σκέψεις για νέα πρόσωπα.

 

ΙΧΘΎΣ: Δίνετε σημασία σε ότι εσείς κρίνετε απαραίτητο χωρίς να αγχώνεστε. Στα επαγγελματικά, ανέλπιστη επιβράβευση αναπτερώνει το ηθικό σας. Ασχολείστε λιγότερο μετά θέλω πού εκφράζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ και ανούσιες καταστάσεις γεμίζουν το χρόνο σας.