Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/12

 

ΚΡΙΟΣ: Σκέψεις για αλλαγές με την προσπάθειά σας να βρίσκει συμμάχους. Στα επαγγελματικά, δικαιώνεται για τα ζητήματα που έχετε τοποθετηθεί. Εκρηκτικά συναισθήματα και μικρές διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο που σας βοηθά να ανοιχτείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήνετε τις εξελίξεις να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στα επαγγελματικά, μπροστά στην επίτευξη του στόχου δράτε απρόβλεπτα. Περιμένετε ανυπόμονα τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καθόλου εύκολη διαχείριση στο νέο ξεκίνημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχειρίζεστε με δυναμισμό όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες για καινούργια ξεκινήματα. Στόχος σας να τραβάτε την απόλυτη προσοχή από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περίεργες σκέψεις σας ταράζουν την ηρεμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλάτε ανοιχτά και βγάζετε στην επιφάνεια ζητήματα που εκθέτουν. Στα επαγγελματικά, η άποψή σας αυτή τη φορά έχει βαρύτητα. Συζητήσεις που θα βγουν αλήθειες κάπως ακραίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κίνδυνος να πληγωθείτε από παρορμητικό άτομο.

 

ΛΕΩΝ: Θα πετύχετε με κάθε τρόπο να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή. Στα επαγγελματικά, κινήστε με ταχύτητα και κρατάτε χαμηλό προφίλ. Προσπαθείτε με επιτυχία να βελτιώσετε την επαφή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με πιθανή εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύπτετε νέους μεθόδους και βοηθάτε εαυτό σε ψυχολογικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και όχι σε καταστάσεις. Με παρορμητικές κινήσεις διεκδικείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν με σκέψεις για το μέλλον.

 

ΖΥΓΌΣ: Νιώθετε δυνατοί και λειτουργείται με σκοπιμότητα για τα θέλω σας. Στα επαγγελματικά, απομακρύνεστε και ξεκαθαρίζετε εκκρεμότητες με συναδέλφους. Παρά τις κόντρες και τις διαφωνίες παραμένετε ενωμένοι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπο από κοντινό περιβάλλον σας προσεγγίζει ερωτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες δυσκολεύουν και τα αποτελέσματα προμηνύονται δυσάρεστα. Στα επαγγελματικά, η αναγκαστική δράση κάνει έντονη την παρουσία σας. Συζητήσεις για την ισότητα τις σχέσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπαίνετε στα βαθιά χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας οδηγεί σε ένα ρίσκο χωρίς να εκτεθείτε. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που σας φέρνουν και ευθύνες. Κρύβεστε με επιτυχία και δεν δίνετε δικαιώματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απροσδόκητη επικοινωνία με όμορφη εξέλιξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στην επιπολαιότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες μπελάδες. Στα επαγγελματικά, ψάχνετε να βρείτε νέο έδαφος δράσης. Σας προβληματίζει η επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρωτόγνωρα συναισθήματα σας παρασύρουν σε νέες καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπιάνεστε με επιτυχία σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά. Στα επαγγελματικά, με συναδελφική αλληλεγγύη θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Σκέψεις να δώσετε νέα κίνητρα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνική προσέγγιση στον επαγγελματικό χώρο.

 

ΙΧΘΎΣ: Βιαστικές κινήσεις σας οδηγούν σε λάθη και πισωγυρίσματα. Στα επαγγελματικά, στενάχωρα ξεκαθαρίσματα και πολλά προβλήματα αντιμετωπίσιμα. Σημαντικές αποφάσεις για μικρές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διατηρείτε αποστάσεις σε ότι δεν εμπιστεύεστε.