Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 7/11

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα επηρεαστείτε έντονα από το παρελθόν σας, καθώς αναπολείτε στιγμές από αυτό. Θα πληγωθείτε από άτομα που επανεμφανίζονται μετά από καιρό και που θα δείξετε μεγάλη ευαισθησία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θέλετε να περιστοιχίζεστε διαρκώς από ανθρώπους, γιατί δεν σας αρέσει καθόλου να νιώθετε μόνοι. Θα λειτουργήσετε ως εκ τούτου, καλύτερα μέσα σε ομάδες με κοινούς στόχους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η καριέρα σας και η επαγγελματική σας πορεία γενικότερα, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από γυναικεία πρόσωπα κύρους. Η ανάγκη σας να διάκριση και αναγνώριση, σήμερα θα εκπληρωθεί.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ισχυρές πνευματικές και ηθικές αρχές, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Ωστόσο, προσέξτε γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και βασίζεται στα συναισθήματά σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Έντονα συναισθήματα, έντονος ψυχισμός, και ένας ασυγκράτητος αισθησιασμός, σας ωθεί σε ατασθαλίες. Το να ενδώσετε στους πειρασμούς όμως, εμπεριέχει ρίσκο, κυρίως αν είστε σε σταθερές σχέσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θεωρείτε ότι θα εκπληρωθούν οι συναισθηματικές σας προσδοκίες αν επισημοποιήσετε τις σχέσεις σας. Επιδιώκετε το γάμο και την δημιουργία οικογένειας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ασταθής και ευαίσθητη η υγεία σας κυρίως οφειλόμενη σε ψυχοσωματικούς παράγοντες. Στον εργασιακό τομέα, συμβαίνουν αλλαγές κυρίως λόγω του άγχους σας, που δεν σας αφήνει να σταθεροποιηθείτε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι παρεμβάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος στις σχέσεις σας μπορεί να φέρουν περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι οι λύσεις που προτείνουν. Η συναισθηματική σας εξάρτηση από το σύντροφο, μπορεί να μετατραπεί σε εγκλωβισμό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Εξόχως σημαντικές σήμερα, οι οικογενειακές σχέσεις, θα επηρεάσουν όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας. ιδιαίτερα ισχυρή η επιρροή της μητέρας ακόμα και αν πρόκειται για ανάμνηση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ζωηρή φαντασία, τάση προς ονειροπολήσεις, μεγάλη ενασχόληση με ανούσια και ασήμαντα θέματα, και επί της ουσίας, τίποτα. Βαριέστε εύκολα τα πάντα εκτός από τις δραστηριότητες που συμμετέχουν και τα αδέρφια σας, αν φυσικά έχετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Έχετε ανάγκη την οικονομική ασφάλεια, γι αυτό και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να την αποκτήσετε. Ευνοούνται οι εργαζόμενοι στον τομέα της διατροφής και του φαγητού, στα κτηματομεσιτικά και τις πωλήσεις οικιακών προϊόντων.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Επιθυμείτε την προσωπική αναγνώριση και επιδιώκετε την επιδοκιμασία των άλλων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε από αυτούς, ούτε από τις γνώμες τους.