Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 7/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Δεν θέλετε επουδενί να μείνετε μόνοι σήμερα, γι αυτό και θα αναζητήσετε τη συντροφιά των φίλων σας, κυρίως των γυναικών. Νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από τις φιλίες, και κέρδη από ομαδικές δραστηριότητες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας και να αφήσετε στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος, που παλιότερα είχατε υιοθετήσει, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Καταξίωση, και αναγνωρισιμότητα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Επιδιώκετε σήμερα συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα καθώς η ρουτίνα έχει καταντήσει αρκετά εγκλωβιστική και δεν αντέχετε άλλο την καθημερινότητα. Ίσως ταξιδέψετε κιόλας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Δεν είναι καλή η διάθεσή σας σήμερα, δεν θέλετε ούτε να δουλέψετε, ούτε να ενεργοποιηθείτε. Στενάχωρες και παράξενες σκέψεις σας κατακλύζουν και το μόνο που σας ανακουφίζει είναι να κλειστείτε στον εαυτό σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ενώ θέλετε τη συντροφικότητα, σας πλημμυρίζουν αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εξαρτάσθε από το σύντροφό σας και δεν μπορείτε ούτε στιγμή μόνοι. Ούτε αποφάσεις δεν μπορείτε να πάρετε χωρίς τη συμφωνία του συντρόφου

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μπορεί να προκύψουν μικροενοχλήσεις, κρυολογήματα που θα σας υποδεικνύουν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να φροντίσετε καλύτερα τον οργανισμό σας. Δείξτε ψυχραιμία σε καταστάσεις άγχους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τρέφεται το συναίσθημα και το πάθος. Ενθαρρύνεται η ενασχόληση με τα νεαρά πρόσωπα ή τα παιδιά, και τα προβλήματά τους, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις με τα γυναικεία πρόσωπα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα έχετε μια τάση να επιστρέψετε στο παρελθόν και στις ρίζες σας καθώς θέλετε να αποτραβηχτείτε στο χώρο της οικογένειάς σας. Συντροφιά και συμβουλές από τις γυναίκες συγγενείς σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τα θηλυκά συγγενικά πρόσωπα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στις εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με τις επικοινωνίες σας, τις μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις, μια μετακόμιση, μια αλλαγή κατοικίας ή ακόμα και μετοίκηση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μην κάντε σοβαρά έξοδα σήμερα, δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε την κατάσταση, ούτε και έχετε καλή και αντικειμενική σχέση με τα υλικά αγαθά. Ξοδεύετε ενστικτωδώς και αυτό θα σας κοστίσει πολύ ακριβά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η ιδιαίτερη ευαισθησία σας, μπορεί να κάνει την κρίση σας πολύ υποκειμενική. Και ο υποκειμενισμός, φέρνει λανθασμένες εκτιμήσεις. Λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά, και αυτό οδηγεί σε σφάλματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αν δεν καταφέρετε να κουμαντάρετε τα νεύρα σας, θα κάνετε λανθασμένες επιλογές. Αν επιλέξετε λάθος, οι αποφάσεις σας δεν θα είναι οι κατάλληλες, και οι συνεργασίες ή οι δουλειές σας θα πάνε πολύ άσχημα.