Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, βοηθά να επικεντρωθείτε στα οικονομικά και επαγγελματικά. Στα επαγγελματικά, σας πεισμώνουν απορριπτικές αποφάσεις. Προσοχή στις αντιδράσεις σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τα προβλήματα δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει στα όρια σας. Στα επαγγελματικά, δέχεστε αντιδράσεις που σας εκνευρίζουν. Ξεκαθαρίσματα με αρνητικές ή θετικές αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλαγή πορείας από απρόσμενες καταστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, σας παρασύρει σε επιπόλαιες πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, δεν εμπιστεύεστε κανέναν και προχωράτε μόνοι σας. Ταξιδεύετε ερωτικά και όχι μόνο μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε το φλερτ χωρίς υποσχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο σας, εμφανίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες προχωράτε τα παγωμένα θέματα. Δίνεται λιγότερο σημασία από όσο ζητά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες μέσα από διασκέδαση σας αναστατώνουν.

 

ΛΕΩΝ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί νέες υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε την κατάσταση και δικαιολογείται συμπεριφορές. Προτάσεις για διασκέδαση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, το βλέμμα σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί τις αλλαγές και τα σχέδια που προϋπήρχαν. Στα επαγγελματικά, αλλαγή κατεύθυνσης ή εργασίας. Μικρές στιγμές έντασης χωρίς συνέχεια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτεται ότι δεν έχει ουσία.

 

ΖΥΓΌΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, προκαλεί αποκαλύψεις και επικεντρώνει στο παρασκήνιο. Στα επαγγελματικά, στοχεύετε λάθος και χάνετε χρόνο. Προσοχή στις κινήσεις απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, το παρελθόν απομακρύνει το παρόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει πιο περίεργους και εξωστρεφής. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύεστε για τις προσπάθειές σας. Φροντίδα για κατανόηση από και προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα τυχαία γνωριμία με προοπτικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, δίνει έμφαση στην καθημερινότητα και στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, δύσκολες καταστάσεις όπου θα ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Συζητήσεις σοβαρές που αφορούν το μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιλέγετε αντίθετα από την έλξη και προχωράτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πανσέληνος στο ζώδιό του Καρκίνου, οριστικοποιεί καταστάσεις και απαντήσεις. Στα επαγγελματικά, σκληρές δίκαιες αποφάσεις, στεναχωρούν κοντινούς συνεργάτες. Παλιές συζητήσεις ανοίγετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προβληματίζεται με τη συμπεριφορά σας το άτομο πού ενδιαφέρεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση και παρασύρει σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ξεκαθαρίζεται οριστικά τα προβλήματα και την εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από τις κινήσεις σας.

 

ΙΧΘΎΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγει μία περίοδο διασκέδασης και ταξιδιών. Στα επαγγελματικά, εντυπωσιάζεται με την απόδοσή σας. Ξεχνιέστε από την αγάπη μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθήματα μοναξιάς και πονηρές σκέψεις.