Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6/12

Τα ζώδια για σήμερα 6/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριότητες που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση του μυστηρίου. Στα επαγγελματικά, η πίστη σε κάποιους στόχους σας ανθίζει. Δίνεται χρόνο στο ταίρι σας προκειμένου να σας επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του. Οι ελεύθεροι, χαλαρή προσέγγιση χωρίς περιττές ενέργειες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δίνετε περισσότερη προσοχή στην διαίσθηση και τις προαίσθηση σας. Στα επαγγελματικά, συγκινητικό πνεύμα αποδοχής και υποστήριξης στις κινήσεις σας. Ασκείτε πίεση προκειμένου να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναγνωρίζεται και λειτουργείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πνευματική και συναισθηματική σας πλευρά αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Στα επαγγελματικά, με εμπνευσμένη ευρηματικότητα θα ανταπεξέλθετε σε πρακτικά θέματα. Στα χέρια σας η εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιστροφή σε δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την έκφρασή σας. Στα επαγγελματικά, εντάσεις που καλό είναι να αποφύγετε. Φροντίζετε τις ανάγκες που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βάζετε τέλος στην απαισιοδοξία.

 

 

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει διαφυγή από το δρόμο της σκληρής δουλειάς. Στα επαγγελματικά, επικεντρωθείτε στο καθήκον σας και μην παρασύρεστε από επιπολαιότητες. Λύνεται σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιστέκεστε και δίνεται προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράζεστε δημιουργικά αξιοποιώντας τα ταλέντα σας. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύεστε για την σκληρή σας δουλειά. Συναισθήματα και ρομαντισμός σας ενώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες προκαλούν μικρές αλλαγές.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Μην φοβάστε την αποτυχία όταν η αλλαγή φαίνεται τόσο καλή. Στα επαγγελματικά, υιοθετείται διαφορετική στρατηγική για να αντιμετωπίσετε άσχημες συμπεριφορές. Δίνετε την απαιτούμενη προσοχή στους προβληματισμούς που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες κινήσεις πληγώνουν ξανά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις με όποια απόφαση να εγκυμονεί κινδύνους. Στα επαγγελματικά, βρίσκεστε στο μεταίχμιο και περιμένετε χωρίς να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε. Αποφεύγετε συζητήσεις που οδηγούν σε ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπερδέματα που δεν εξηγούνται εύκολα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρακάμπτεται σημερινές υποχρεώσεις με σκοπό τη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οι κινήσεις με οικονομικό αντίκτυπο. Προχωράτε αργά και μένετε προσηλωμένοι στον στόχο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λίγο υπομονή ακόμα και έρχονται αποτελέσματα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Νεες ευκαιρίες τις αντιμετωπίζετε φιλόδοξα και με δυναμισμό. Στα επαγγελματικά, μην παρασυρθείτε από αρνητικά σχόλια. Προσπαθείτε να επαναφέρετε την ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινήσεις χωρίς υποχρεώσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει ακόμα δρόμος για την ολοκλήρωση του στόχου, παρά την ικανοποιητική πορεία σας. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στην δουλειά σας και περιμένετε τις αποφάσεις. Σκέψεις για εκδρομή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία αινιγματική και ενθουσιώδης.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Δύσκολη επικοινωνία και ειρωνικά σχόλια με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, με σοβαρότητα αντιμετωπίζεται την χαλαρή διάθεση συναδέλφων. Βελτιώνεται η συμπεριφορά και εισπράττεται συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις απλά διασκεδάστε.