Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Το να αποκτήσετε φήμη και αναγνώριση με τα προσόντα που έχετε είναι εύκολο. Το να διατηρήσετε όμως τη θέση σας, εμπλεκόμενοι σε ερωτικά σκάνδαλα στον χώρο της δουλειάς, είναι κάτι ανέφικτο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα επιδείξετε μεγάλο ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία, καθώς έχετε μια τάση να ερευνάτε σε βάθος οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας. Ευνοούνται επίσης η αρχαιολογία, οι ξένες γλώσσες και η νομική επιστήμη,

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα οικονομικά οφέλη από τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς σας, επί τάπητος για συζήτηση και αναζήτηση νέων τρόπων δράσης. Η σεξουαλική σας δραστηριότητα δε, σήμερα, χτυπάει κόκκινα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

Στενή επαφή με ένα ευρύτερο κοινό, κυρίως όμως με άτομα που είτε ταξιδεύουν πολύ, είτε ζουν μια μποέμικη ή περιπλανώμενη ζωή. Σας δελεάζει σήμερα, το διαφορετικό, το παράξενο. Χρειάζεται όμως, προσοχή.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θα έχετε πολύ μεγαλύτερο κέρδος από ασχολίες που είναι συνηθισμένες και απλές, παρά από τις ανώτερου τύπου, που έχετε στο μυαλό σας. θα προτιμήσετε δε, επαφές, με απλούς, καθημερινούς ανθρώπους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ένθερμοι σε θέματα καρδιάς, γιατί σήμερα βάζετε πολύ συναίσθημα, σε ό,τι σας ικανοποιεί. Όμως, δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε μια συναισθηματική αστάθεια, που οφείλεται κυρίως στις ανασφάλειές σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η πιθανότητα να κληρονομήσετε, από ηλικιωμένο πρόσωπο του οικογενειακού σας κύκλου, αλλά και να βοηθηθείτε οικονομικά, είναι πολύ μεγάλη σήμερα, και μάλιστα, αναπάντεχα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα έχετε εισοδήματα από τις δημόσιες σχέσεις, τη δημοσιογραφία, από τα μέσα μεταφοράς, και αγοραπωλησίες. Όσοι ασχολείστε με τον επικοινωνιακό τομέα, έχετε αναγνώριση, φήμη και διασημότητα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τα γυναικεία πρόσωπα, της οικογένειάς σας, αλλά και γενικότερα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της περαιτέρω οικονομικής σας κατάστασης. Προσέξτε να μην χάσετε χρήματα από αλόγιστες σπατάλες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Πολύ καλά θα τα πάτε σήμερα, με  πράγματα κοινά, όπως το εμπόριο, τα δημόσια αγαθά και πράγματα που απευθύνονται στο κοινό γούστο. Η ικανότητές σας θα φέρουν δημόσια αναγνώριση και φήμη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Προβλήματα και εχθρότητες στις σχέσεις σας με τις γυναίκες, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σας επιβληθεί, ποινή ή προσωπικό εμπάργκο από τρίτους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ευνοείστε πολύ αν ασχολείστε είτε επαγγελματικά, είτε σαν χόμπι με την αστρολογία και της αποκρυφιστικές επιστήμες. Ωστόσο, χρειάζεται να ακολουθείτε σταθερά τους στόχους και τις φιλίες σας.