Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 6/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Αποφεύγετε να ασχοληθείτε με ότι θεωρείτε κουραστικό και ανούσιο. Στα επαγγελματικά, τροποποιείται καταστάσεις και βάζετε νέες προτεραιότητες. Συζητήσεις για να μην υπάρχουν σκιές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δισταγμός και δίλημμα για τη σωστή επιλογή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ημέρα με υπερβολικές δράσεις και έντονη διασκέδαση χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Στα επαγγελματικά, σημαντικές διαφωνίες μετατρέπονται σε δύσκολες εντάσεις και μικρές επιπτώσεις. Αλληλοκατανόηση και στήριξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία αφυπνίζει ξεχασμένα συναισθήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αναπτύσσεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ζητήματα οικονομικής φύσεως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Προκαλείται αλλαγές που θα ανανεώσουν τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες ερωτικές καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεμβαίνετε ώστε να διορθώσετε προβλήματα στο κοντινό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για επενδύσεις ή νέα ανοίγματα. Κρυφές δράσεις που θα εκπλήσσεται ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες ειδήσεις ανατρέπουν θετικά τις σκέψεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Μικρές απρόσμενες δυσκολίες σας προκαλούν ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά, προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες και δημιουργείτε νέες συνεργασίες. Έντονες συναισθηματικές επιθυμίες με ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται με τέτοιο τρόπο που δύσκολα θα αρνηθεί το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με αυθορμητισμό τα διαχειριστείτε νέες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, νέες προκλήσεις για εξέλιξη σας αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Απομακρύνεστε και απομονώνεται χωρίς εξηγήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρά τις αντιξοότητες η τύχη σας χαμόγελα.

 

ΖΥΓΌΣ: Δημιουργείτε το κατάλληλο κλίμα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Στα επαγγελματικά, η αναποφασιστικότητα σας δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Πάθος, ένταση και πρωτόγνωρες ερωτικές ενέργειες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κάνετε δράσεις που σας ανοίγουν νέους δρόμους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στρέφετε το ενδιαφέρον σας στα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε υποχρεώσεις που στο παρελθόν σας είχαν αγχώσει. Αφήνετε στην άκρη τα προβλήματα και απολαμβάνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στη δική σας ευχέρεια η προσέγγιση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχολείστε με εκκρεμότητες και οραματίζεστε το αύριο. Στα επαγγελματικά, παρασύρεστε από προσωπικές συμπάθειες και κάνετε λάθη. Διαφωνίες, εντάσεις και δύσκολες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανοίγει η επικοινωνία με πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνετε πράξεις που οδηγούν σε καθημερινές συναλλαγές. Στα επαγγελματικά, με ευελιξία στο λόγο αποφεύγετε την ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Εκφράζεστε ανοιχτά και με ειλικρίνεια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείται νέες όμορφες ερωτικές καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματικές αναμνήσεις δημιουργούν την ανάγκη της προσωπικής ανανέωσης. Στα επαγγελματικά, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και αποβάλλετε το στρες. Νέα γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ασχολείστε λιγότερο από όσο θα έπρεπε με τον έρωτα.

 

ΙΧΘΎΣ: Έρχονται στην επιφάνεια ξεχασμένα προβλήματα μέσα στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, σας απογοητεύουν πρωτοβουλίες που οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις. Προσεγγίζεται ερωτικά και ρίχνετε γέφυρες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποκρίνεστε θετικά σε απρόσμενο φλερτ.