Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 5/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλετε με άμεσο και επιθετικό τρόπο τα θέλω σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα λάθη από παρορμητικές κινήσεις. Ξεσπάτε λανθασμένα τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η αναμονή των εξελίξεων προκαλεί νευρικότητα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες αποβάλλοντας το άγχος. Στα επαγγελματικά, προτάσεις και νέες ιδέες ανοίγουν νέους δρόμους. Η αισιοδοξία παρασύρει και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστα νέα απογειώνουν την ψυχολογία σας και σας αλλάζουν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: δημιουργούνται εντάσεις χωρίς συνέπειες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συζητήσεις με οικονομικές συνέπειες. Άδικες υποψίες με υπερβολές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανασφάλειες και φοβίες σας κάνουν αναβλητικούς

 

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιφυλακτικοί και έντονα καχύποπτοι με το γύρω περιβάλλον σας και επιδεικτικά αρνητικοί σε προτάσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα και σημαντικές διαφορές με αίσιο τέλος. Παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνείες σας απομακρύνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στο χέρι σας η αποδοχή ή όχι.

 

 

ΛΕΩΝ: Απρόσμενες συναντήσεις σε κατάλληλες συνθήκες με θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, μικρές πιθανότητες ικανοποίησης των απαιτήσεων σας. Απολαμβάνετε στοργή και τρυφερότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέος έρωτας σας παρασύρει εγκεφαλικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δρομολογείτε στάσιμες καταστάσεις και αξιοποιείται τις ευκαιρίες. Στα επαγγελματικά, με συνεργασίες και ομαδική δουλειά ξεπερνάτε τα εμπόδια. Ευχάριστες ειδήσεις για παρόν και μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκκρεμότητες του παρελθόντος κλείνουν οριστικά.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Οικογενειακά προβλήματα στην επιφάνεια και πιθανές συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, κρατάτε χαμηλούς τόνους χωρίς να παρασύρεστε από ψιθύρους και εικασίες. Ρομαντισμός και έντονη ερωτική διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προκαλείτε συνθήκες διασκέδασης και είστε ιδιαίτερα εξωστρεφής. Στα επαγγελματικά, προτάσεις αναγνώρισης και οικονομικής επιβράβευσης. Κοσμικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις σας ενώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναθεωρείται ριζικά τα στάνταρ σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκατάσταση φιλικών σχέσεων και επάνοδος στόχων. Στα επαγγελματικά, βαρύγδουπες δηλώσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση και ταραχή αφήνοντας ρωγμές. Η τάση φυγής ελλοχεύει κινδύνους από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βγάζετε άμυνες και αντιστέκεστε στο διαφορετικό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το παρελθόν γίνεται παρόν με ευχάριστες αποκαλύψεις. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συναντήσεις με στενάχωρα αποτελέσματα. Μικρές διαφωνίες χωρίς περαιτέρω συνέπειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τελευταία προσέγγιση επανασύνδεσης με υπαρκτές ελπίδες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν ευχάριστα την ημέρα σας. Στα επαγγελματικά, αναγνωρίζεται η προσφορά ή η δημιουργικότητα σας. Έντονα συναισθήματα και δύσκολες στιγμές αποκαθίστανται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στην πλάνη κακός σύμβουλος η διαίσθηση.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Με περίσσιο ενθουσιασμό δημιουργείται ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, με δική σας πρωτοβουλία προχωράτε σε νέες συμφωνίες. Ο εγωισμός και η αλαζονεία πρόβλημα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κίνδυνος αποτυχίας λόγω υπερβολικού εντυπωσιασμού.