Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 5/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 5/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι κινήσεις και οι επιλογές σας δείχνουν ότι επιδιώκετε την αναγνώριση. Οι φιλοδοξίες σας ενεργοποιούν το επιχειρηματικό σας ένστικτο και αυτό οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Να δέχεστε τις υποδείξεις των ανωτέρων ή των εμπειρότερων από εσάς και να μην αντιδράτε άσχημα, γιατί αφενός κανείς δεν θέλει να σας επισκιάσει, αφετέρου, ξέρουν καλύτερα από εσάς.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η συμπεριφορά σας είναι λίγο πιο σκληρή απ’ ό,τι πρέπει απέναντι στο περιβάλλον σας και αυτό μπορεί να σας αποξενώσει από τους οικείους σας. Έντονη ερωτική διάθεση και σεξουαλικότητα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Κάποιο πρόσωπο που εισέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας, φέρνει τον ενθουσιασμό αλλά και το ερωτικό καρδιοχτύπι. Άσχετα με το αν είστε έτοιμοι ή όχι, ο έρωτας είναι εδώ και «κανονίστε την πορεία σας».

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η ταλάντευση και η αναποφασιστικότητά σας μπορεί να απομακρύνει από κοντά σας ευκαιρίες για δουλειά, που δεν θα ξαναπαρουσιαστούν για μεγάλο διάστημα. Προσπαθήστε να μην τις χάσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θα αποκτήσετε σήμερα εμπειρίες σχετικά με τις απολαύσεις των αισθήσεων. Μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα σας απελευθερώσει από την εμμονή σας με την «πεπατημένη».

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ένα αίσθημα οικονομίας και το ενδιαφέρον σας για την οικογενειακή ζωή, σας ενεργοποιεί ώστε να προγραμματίσετε πιο σωστά την καθημερινότητά σας και τις υποχρεώσεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οτιδήποτε μονότονο, σήμερα σας κουράζει αφάνταστα. Θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα και χόμπι, που θα ανεβάσουν τα ενεργειακά σας επίπεδα και θα σας χαρίσουν μεγάλη δημιουργικότητα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι διακυμάνσεις στα οικονομικά σας, σας αγχώνουν και σας δημιουργούν στρες εκ του μη όντος. Καλό είναι να ασχοληθείτε σοβαρά και μια και καλή με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να βάλετε σειρά και να μην αγχώνεστε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Τα όνειρά σας διαψεύδονται και οι επιθυμίες σας, πλέον, δεν είναι προς εκπλήρωση. Η ψυχολογία σας πέφτει και νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που δεν σας αρέσει καθόλου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένα έντονο παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς θα σας φέρει ενώπιον κατηγοριών, τη στιγμή που δεν έχετε την παραμικρή ευθύνη. Προκειμένου να βρεθείτε κατηγορούμενοι, περάστε στην αντεπίθεση, άμεσα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Καλλιεργήστε τον εσωτερικό διάλογο, αν θέλετε να μην «παραμυθιάζετε» τον εαυτό σας, με ιδέες που δεν έχουν καμία υπόσταση. Θα έλκετε τους άλλους γύρω σας, και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο ευπρόσιτοι.