Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 5/1

Τα ζώδια για σήμερα 5/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, ουσιαστικές συζητήσεις βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, κάνετε κινήσεις που χάνετε τον έλεγχο. Συζητήσεις και θετικά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε τις αφορμές για διασκέδαση και φλερτ.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, προκαλούνται ευχάριστα γεγονότα με μικρές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συμφωνίες που κρίνεται ασύμφορες. Χρειάζεστε και περνάτε ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας αλλάζει κατεύθυνση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, δημιουργεί απρόσμενες καταστάσεις σας βγάζουν εκτός ελέγχου. Στα επαγγελματικά, δύσκολες στιγμές με σημαντικές επιπτώσεις. Κάνετε προσπάθειες που δεν είναι αρκετές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ασχολείστε με ανούσιες εφήμερες καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, αποτρέπει να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, επιπόλαια λάθη σας αγχώνουν και σας ταλαιπωρούν. Αφήνετε τα λάθη πίσω και βάζετε νέες βάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενθουσιάζεται τον κόσμο χωρίς εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, εμφανίζει γεγονότα που θεωρείται πως είχαν λήξει. Στα επαγγελματικά, αντιδράτε με ωριμότητα σε λάθη που προκύπτουν. Εκφράζεστε με τρυφερότητα και έντονα συναισθήματα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε και προσεγγίζεται θετικά πρόσωπο που διεκδικείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει νέες καταστάσεις και δημιουργεί σταθερότητα. Στα επαγγελματικά, με συζητήσεις απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Αποβάλλεται αρνητισμό και καχυποψία για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση από άτομο στο περιβάλλον σας.

 

ΖΥΓΌΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, προσφέρει βοήθεια για τη λύση εφήμερον προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, αγχώνεσαι από υποχρεώσεις που τρέχουν και δεν κλείνουν. Προσοχή σε συναισθήματα ζήλιας εκνευρίζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένετε παγιδευμένοι στα λάθη του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, σας απογοητεύουν καθυστερήσεις που δεν περιμένατε. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Βγάζετε δυναμισμό δημιουργώντας εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία με συναισθηματική προσέγγιση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, διατηρεί τα κεκτημένα με όποιο κόστος. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα ολοκληρώνεται το στόχο σας. Δημιουργείται νέες όμορφες καταστάσεις και δράσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ταράζεστε από προσέγγιση προσώπου από το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, εμφανίζει καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που διαφωνείτε. Σκέφτεστε όλες τις πιθανές λύσεις στα προβλήματα με το ταίρι σας.  Οι ελεύθεροι, λανθασμένες κινήσεις σας προκαλούν απογοήτευση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, αποβάλλει επαναλαμβανόμενα λάθη και προκαλεί ηρεμία. Στα επαγγελματικά, σκέφτεστε και λειτουργείτε με το δικό σας συμφέρον. Καθόλου ευνοϊκές συνθήκες για επαναπροσέγγιση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρυσμένοι γνωριμία δημιουργεί ερωτικό ενδιαφέρον και πάθος.

 

ΙΧΘΎΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, προκαλεί αλλαγές που δημιουργούν νέες σημαντικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικά λάθη με οικονομικό αντίκτυπο. Απομακρύνετε τα σύννεφα με κάθε τρόπο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται καταστάσεις που δημιουργούν απρόοπτα γεγονότα.