Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 4/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 4/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, δημιουργεί σκέψεις σε παρελθοντικά γεγονότα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στην ολοκλήρωση συμφωνιών. Ειδήσεις που προκαλούν εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένετε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, προκαλεί καθυστερήσεις στις εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, απογοητεύεστε από τα πιθανά αποτελέσματα. Απαιτήσεις που προκαλούν άγχος από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με προσεκτικά βήματα αλλάζετε πορεία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, δημιουργεί καχυποψίες και υπερβολικές σκέψεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα λάθη, πιθανές επιπτώσεις από αμέλεια. Συζητήσεις εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται με επιτυχία νέο πρόσωπο.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, φέρνει εκπλήξεις και πιθανές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες σε καλύτερο κλίμα. Σκέψεις ανανέωσης και αλλαγής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε ανούσιες καταστάσεις.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, γεννά νέες προσδοκίες. Στα επαγγελματικά, αγωνία χωρίς λόγο, επιτυχία δεδομένη. Τελείωσαν τα λόγια, αρχίζουν οι πράξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κολακείες και εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπο σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, σας κάνει ευαίσθητους και αλληλέγγυους. Στα επαγγελματικά, προσηλωμένοι στο καθήκον χωρίς απερισκεψίες. Αμελείτε επικίνδυνα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καιρός για νέα αρχή.

 

 

 ΖΥΓΌΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, αναγνωρίζετε ελλείψεις και λάθη. Στα επαγγελματικά, απέχετε από συζητήσεις που στοχοποιούν καταστάσεις. Τρίτα πρόσωπα δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με επιμονή καταφέρνετε το αδύνατο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, βγάζει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά, ανατροπές με ευχάριστες συνέπειες. Ερωτικό πάθος και φαντασία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προτάσεις για εφήμερες περιπέτειες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, προσοχή στην πλάνη, απάτη και ψευδαισθήσεις. Στα επαγγελματικά, αυτοπροσδιορίζετε τις ανάγκες και λειτουργείτε με προτεραιότητα. Προγραμματίζεται ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ και παιχνίδι στον επαγγελματικό χώρο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, ενώνει την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες προκλήσεις που αντιδράτε με επιτυχία. Σας πιέζει για αλλαγές το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο το Ιχθύ, εμφανίζει εμπόδια που δεν υπολογίζετε. Στα επαγγελματικά, διαχωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συμπεριφορά σας πληγώνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες καταστάσεις δημιουργούν ανασφάλειες.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, προκαλεί συναισθήματα απογοήτευσης και στεναχώριας. Στα επαγγελματικά, σταθερότητα χωρίς απρόοπτα. Η αδράνεια απογοητεύει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αξιολογείται πρόσωπα και αποφασίζεται λογικά.