Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4/10

Τα ζώδια για σήμερα 4/10

 

 


ΚΡΙΟΣ

 

 

Αισθάνεστε ότι η καθημερινότητα σας πιέζει και θέλετε να απελευθερωθείτε. Σκέφτεστε έντονα ένα ταξίδι, ή ακόμα και διακοπές. Προσπαθήστε να μην δώσετε σημασία σ’ αυτά τα αισθήματα, μια και είναι παροδικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Περίεργα συναισθήματα και εσωτερικές αναζητήσεις, που έχουν να κάνουν με παράξενα θέματα, ίσως και μακάβρια. Σας ταλαιπωρούν υπαρξιακά ζητήματα και ζητάτε βοήθεια από τους φίλους σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Όσο το συναισθηματικό βάρος μιας σχέσης ή ακόμα και μιας συνεργασίας, βγαίνει στο προσκήνιο, ζητώντας σας να κάνετε κάτι για να απεγκλωβιστείτε από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Προσέξτε τι ακριβώς ρισκάρετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένα θέμα υγείας, σας ταλαιπωρεί, κυρίως γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα ψυχοσωματικά, οφειλόμενα σε στρεσογόνους παράγοντες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Συναίσθημα και πάθος, έρωτας και νέα ξεκινήματα, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως, στο ερωτικό. Η προσοχή σας, θα πρέπει να στραφεί στο ότι το πάθος, εύκολα μετατρέπεται σε κτητική διάθεση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό, οικείο, σας χώρο, αναζητώντας τη συντροφιά ατόμων της οικογένειάς σας, τόσο για συμβουλές στα θέματά σας, όσο και για να χαρείτε μαζί τους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τα όσα εκφράζετε, βασίζονται σε αποκλειστικά, προσωπικές σας εκτιμήσεις, επομένως είναι υποκειμενικά, και σε κάποιες περιπτώσεις ανυπόστατα. Οι γυναίκες συγγενείς, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα διαπιστώσετε, ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα έξοδά σας, είναι «τραγικός». Η σχέση σας με το χρήμα σήμερα, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη, επομένως και καθόλου αντικειμενική. Προσέξτε πολύ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Βλέπετε τα πράγματα στενόμυαλα και υποκειμενικά. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα της στιγμής και δεν βλέπετε σφαιρικά τις καταστάσεις. Αυτό θα σας οδηγήσει σε λάθη, και τα λάθη σε καθυστερήσεις και αναβολές.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Επιθυμείτε την απομόνωση και την ενασχόληση με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις, κυρίως αν αυτές έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Απεχθάνεστε τη μοναξιά, και επιδιώκετε διαρκώς να βρίσκεστε ανάμεσα σε φίλους και παρέες. Η γνωριμία σας με μία γυναίκα κύρους, θα σας δώσει λύσεις, τόσο για τα ερωτικά σας όσο και για τα γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα θέλατε πολύ να αναγνωρισθούν τα προσόντα και οι ικανότητές σας, από τους ανωτέρους σας και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να γίνει αυτό. Όμως, να αποφύγετε τις υπερβολές, ειδάλλως θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.