Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 4/1

 

ΚΡΙΟΣ: Χτίζετε νέες συνθήκες και κινείστε με αποφασιστικότητα στα νέα σας σχέδια. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες εξελίσσονται οι αντιδράσεις που σας αγχώνουν. Εκφράζετε συναισθηματικές ανάγκες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία βασισμένη στα θέλω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μυστήρια γεγονότα σας αγχώνουν. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες με πολύ καλές συνθήκες. Ευνοϊκές συνθήκες για νέες εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα αρχή με καλές βάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταφεύγετε σε δράσεις πού οδηγούν σε διασκεδαστικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, υποστηρίζετε επίμονα τις απόψεις σας και προκαλείται εντάσεις. Έντονα συναισθήματα αγάπης και υπερβολής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη επικοινωνία με πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίγετε συζητήσεις βρίσκεται λύσεις και προχωράτε με ισορροπία. Στα επαγγελματικά, πίεση και ανταγωνισμός σας δημιουργούν ανασφάλεια. Βάζετε σε προτεραιότητα το εγώ απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτεται προσέγγιση από παρορμητικό πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ: Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις σας που δημιουργούν εντάσεις. Στα επαγγελματικά, ανακαλύπτεται νέα προβλήματα που σας απογοητεύουν. Δεν βρίσκεται καμία επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραβλέπετε συμπεριφορές και δίνετε νέες ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργείτε νέες φιλίες ή επαναφέρετε παρελθοντικές. Στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά μικρές δύσκολες στιγμές. Αισθάνεστε παραμελημένοι και μόνοι απέναντι από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες συναντήσεις επαναφέρουν δυσάρεστες σκέψεις από το παρελθόν.

 

ΖΥΓΌΣ: Νέες ιδέες σας βάζουν σε σκέψη για τολμηρές κινήσεις. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε τις όποιες αλλαγές κρύβουν κινδύνους. Αισθάνεστε υπέροχα και ανανταποδιδετε την κάθε στιγμή απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευνοϊκές συνθήκες δημιουργείται και προσεγγίζεται με επιτυχία το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με δικές σας αποφάσεις έρχεστε σε δύσκολη θέση. Στα επαγγελματικά, μένετε μακριά από καταστάσεις που δεν εμπλέκεστε για να μην παρεξηγηθείτε. Ρίχνετε τις ευθύνες αδίκως στο ταίρι σας Οι ελεύθεροι, παραμένουν στάσιμες καταστάσεις όσο εσείς παραμένετε αδρανείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή σε αποφάσεις που δεν είναι καλά δομημένες. Στα επαγγελματικά, ισορροπημένες καταστάσεις σε βαθμό απελπισίας. Πάθος ερωτισμός και στιγμές φροντίδας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε να εκφραστείτε ελεύθερα και Αυτό δημιουργεί διλήμματα και δισταγμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γεμίζετε το χρόνο σας με διάφορες δράσεις και ανούσιες συζητήσεις. Στα επαγγελματικά, προγραμματίζεται και σχεδιάζεται τις νέες δράσεις. Φοβάστε για σκέψεις χωρισμού από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πολλές ανασφάλειες και φοβίες δεν σας επιτρέπουν το επόμενο βήμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παίρνετε αποφάσεις με λογική και σύνεση και υψηλή αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε γρήγορα και αντιδράτε άμεσα σε δόλιες κινήσεις. Προσφέρετε αγάπη και τρυφερότητα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει ενδιαφέρον που σας σοκάρει.

 

ΙΧΘΎΣ: Συνεχίζεται σε εορταστικό ρυθμό την μέρα σας και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή έντονα. Στα επαγγελματικά, με συναδελφικότητα αντιμετωπίζεται αρνητικές καταστάσεις. Αισθάνεστε πως υπάρχουν κενά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες εφήμερες καταστάσεις δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες.