Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 31/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Βλέψεις για αλλαγές με θετικό πρόσημο για εσάς και τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, προτεραιότητα σας να τακτοποιήσετε υποθέσεις δικές σας. Οι σημερινές δράσεις σας φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ετοιμάζεστε για νέες προκλήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε, αύριο θα είναι αργά για αλλαγές. Στα επαγγελματικά, παρά τα προβλήματα ανταπεξέρχεστε με επιτυχία. Κάνετε κινήσεις που εντυπωσιάζουν ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία προκαλεί το ένστικτο σας πρωτόγνωρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπολείτε στιγμές και υπέραναλύετε λάθη του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά, βγάζετε βάσεις για γερές νέες συνεργασίες. Κάνετε ότι πρέπει για να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με εγωιστικές κινήσεις δεν αλλάζει η κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θετικές ειδήσεις αναπτερώνει το ηθικό και δίνουν νέες ελπίδες. Στα επαγγελματικά, επιβάλλετε τον τρόπο σας χωρίς επιπόλαιες κινήσεις. Εκφράζεστε με λάθος τρόπο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία προκαλεί έντονη έλξη και παρασύρεστε.

 

ΛΕΩΝ: Αντιλαμβάνεστε νέες ευκαιρίες και επενδύεται σε νέου στόχους. Στα επαγγελματικά, νέες προτάσεις ή νέα αρχή σας εκπλήσσει απρόσμενα. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις αναβαθμίζουν την σχέση με το ταίρι. Οι ελεύθεροι, αποφύγετε βιαστικές απαντήσεις και δώστε χρόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτεραιότητα στην ανάπτυξη των νέων και είδη διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, αλλάζετε τακτική για να διεκδικήσετε εφικτούς στόχους. Εκμεταλλεύεστε την ημέρα ερωτικά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγχώνεστε από ερωτική προσέγγιση κοντινού προσώπου.

 

ΖΥΓΌΣ: Μένετε αποστασιοποιημένοι από αποφάσεις πού πιστεύετε λανθασμένες. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε προτάσεις που ίσως κρύβουν παγίδες. Προσπαθείτε να κερδίσετε περισσότερο ουσιαστικό και εποικοδομητικο χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε προϋποθέσεις για ενδεχόμενη προσέγγιση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανασυγκρότηση δυνάμεων μέσα από τις θετικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, στάσιμες καταστάσεις χωρίς ανατροπές. Παρά τα προβλήματα διασκεδάζετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενα επικοινωνία σας δημιουργεί διλήμματα για τις αποφάσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή στη νευρικότητα καθώς δεν πρέπει να σας παρασύρει. Στα επαγγελματικά, σπασμωδικές κινήσεις δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Αποδέχεστε αν και καχύποπτοι προτάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε ερωτικά χωρίς να υποκύψετε στον πειρασμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με υπομονή αποφεύγετε τις αντιδράσεις σε οικογενειακές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προστατεύετε τον εαυτό σας από κακόβουλα σχόλια. Αποφύγετε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναζητάτε τον έρωτα σε λάθος πρόσωπα ή καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απογοητεύεστε από τις καταστάσεις όπως έχουν δρομολογηθεί έως τώρα. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε να αλλάζει το κλίμα υπέρ σας. Προσεγγίζεται με σωστό τρόπο το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αν δεν κινηθείτε εσείς τίποτα δεν αλλάζει.

 

ΙΧΘΎΣ: Σήμερα πραγματοποιείται μερικές από τις ανάγκες για εσωτερική ευημερία. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες οικονομικές συνεργασίες. Απολαμβάνετε μικρές καθημερινές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προγραμματίζετε κάποιες αλλαγές που προκαλούν ανατροπές στην καθημερινότητα .