Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30/11

Τα ζώδια για σήμερα 30/11

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

θα έχετε αρκετές φαεινές ιδέες, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας. Τα σχέδιά σας ευοδώνονται, οι ιδέες σας βρίσκουν όχι μόνο θετική ανταπόκριση αλλά και πρακτική εφαρμογή, κι αυτό μεταφράζεται σε χρήμα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα έρθετε αρκετά κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε αυτοί είναι οικογένεια, είτε φίλοι. Θα περάσετε όμορφα, ανέμελα, και χωρίς να αγχώνεστε για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Θέματα της οικογένειας, των παιδιών σας, αν έχετε αλλά και των λοιπών συγγενών σας, θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Έχετε κατά καιρούς ονειρευτεί πολλά. Σήμερα όμως, είναι  η μέρα που θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας. Ο σχεδιασμός του οποίου περιλαμβάνει και πρόσωπα της οικογένειάς σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Νέες ιδέες, νέοι ορίζοντες ανοίγονται εμπρός σας και σεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τον εαυτό σας, να ενδώσει σ’ αυτά, ανεπιφύλακτα. Αξίζει να ρισκάρετε για μια οικονομική ευκαιρία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, μπορείτε να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Τόσο οι φίλοι, όσο και οι συγγενείς είναι αυτοί που θα σας βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση σήμερα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ευνοείστε στον οικονομικό τομέα, για να πάρετε ρίσκα, ακόμα κι αν πρόκειται για μακροπρόθεσμα. Η απόδοση των επενδύσεών σας, δεν είναι αυτή που θέλετε αλλά έχει ανοδική τάση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Λειτουργείτε με βάση το ένστικτο και αυτό θα σας σώσει από πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Αν το χρησιμοποιήσετε για να «ξετρυπώσετε» και μια καλή οικονομική ευκαιρία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Έντονη η διαίσθησή σας θα σας προειδοποιήσει για πολλούς «σκοπέλους» που έρχονται μπροστά σας, και θα σας προφυλάξει από κακοτοπιές. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερό σας ατού για σήμερα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Υπάρχουν πρόσωπα κύρους δίπλα σας, που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, αρκεί να μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους, χωρίς εντάσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό θέμα σας, λύνεται με τον πιο ευνοϊκό τρόπο, ενώ ο επαγγελματικός, είναι από τους πλέον ευνοημένους τομείς σήμερα. Σας απασχολεί ένα αισθηματικό ζήτημα, αλλά δεν πρόκειται να λυθεί εύκολα. Υπομονή.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Και η υγεία σας αλλά και η εργασία σας είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς σήμερα. Η εύνοια των πλανητών φτάνει και περισσεύει για να φέρετε εις πέρας τις δουλειές που μπορεί να είχατε αφήσει πίσω εδώ και καιρό.