Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Δοτικότητα και προσφορά τα ζητούμενα για ψυχική ηρεμία. Στα επαγγελματικά, παίρνετε αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεστε συναισθηματικά. Στο δικό σας χέρι οι εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συμπαθητική παρουσία που εξελίσσεται ερωτικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κίνδυνος να σας παραπλανήσουν υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται. Στα επαγγελματικά, δίνεται μεγάλη έμφαση στον προγραμματισμό νέων σχεδίων. Στήριξη και κατανόηση απολαμβάνετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στενάχωρες ειδήσεις για τις επιλογές σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρύνετε κοντινά σας πρόσωπα με την συμπεριφορά σας. Στα επαγγελματικά, λάθη και συνέπειες δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα. Ξεκινάει μία έντονη ερωτική περίοδος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χωρίς δεσμεύσεις επιλέγετε την διασκέδαση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικά γεγονότα αποβάλλουν χρόνιες ανασφάλειες και ανύπαρκτες ενοχές. Στα επαγγελματικά, δύσκολες καταστάσεις απαιτούν διαφορετικό χειρισμό. Αποκαλύψεις που σας απογειώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση από συμπαθητικό πρόσωπο με καλές προοπτικές.

 

 

ΛΕΩΝ: Άγχος και στρες για τις εξελίξεις,  αναμονή και αγωνία για τα αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, προβάλλετε το δικό σας έργο μειώνοντας τις κινήσεις των άλλων. Μικρές εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες και επιλογή σας η εξέλιξη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλεύεστε τυχαίες καταστάσεις και βάζετε σωστές βάσεις σε νέες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, με υπευθυνότητα και εργατικότητα ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Αναπτύσσεται έντονα συναισθήματα και ερωτικές επιθυμίες για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θεωρίες τέλος ώρα για πράξεις.

 

 

ΖΥΓΌΣ: Τάση προς την διασκέδαση με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προμηνύματα για την επιβράβευση της αποδοτικότητας σας. Σκληρές αποφάσεις και έντονη κριτική προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείται το φλερτ και λειτουργείτε επιπόλαια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλωπισμός και διάθεση διασκέδασης σε προτεραιότητα για σήμερα. Στα επαγγελματικά, παρά τη θετικότητα του τώρα προνοείται για τις δυσκολίες του αύριο. Δίνετε αξία στα λόγια που προέρχονται από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση από πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κλείνετε υποθέσεις που καθυστέρησαν και ανοίγετε νέους δρόμους. Στα επαγγελματικά, σας επηρεάζουν δυσάρεστες αποφάσεις που δεν σας αφορούν. Έρωτας, πάθος, ζήλια και καβγαδάκια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέγετε την δράση σας και αποκαλύπτεται τα σκάρτα πρόσωπα δίπλα σας. Στα επαγγελματικά, χτίζετε συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν για τους στόχους σας. Αποφεύγετε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Πιθανή επανασύνδεση χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχάριστες ειδήσεις και αισιόδοξα μηνύματα έρχονται απρόσμενα. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε συμφωνίες που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δίνεται χώρο και χρόνο στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγνοείτε τις κριτικές και λειτουργείτε ελεύθερα.

 

 

ΙΧΘΎΣ: Δύσκολη μέρα με εμπόδια που θα ξεπεραστούν με βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, απερισκεψίες και λάθη στοιχίζουν οικονομικά. Πιστεύεται λανθασμένα πως το ταίρι σας απομακρύνεται. Οι ελεύθεροι, απρόοπτες συγκυρίες σας οδηγούν σε νέο μεγάλο έρωτα.