Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/10

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ευνοούνται σήμερα οι πανεπιστημιακές σπουδές, και οι ξένες γλώσσες. Οι επαφές με το εξωτερικό και τα κέρδη που προέρχονται από αυτή την επαφή. Νιώθετε αγάπη για την ελευθερία και επιθυμείτε ταξίδια.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα τηρήσετε στάση μυστικότητας σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σας, ειδικά από αυτούς που πιστεύετε ότι μπορεί να σας εμποδίσουν. Μεγάλη διάθεση για σεξ, θα φέρει στο δρόμο σας ερωτικούς παρτενέρ, για αξέχαστες στιγμές.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Σχέσεις και επαφές με άτομα που ταξιδεύουν πολύ. Προσοχή στις νομικές σας υποθέσεις γιατί υπάρχει αστάθεια. Έχετε επιχειρηματικό ένστικτο και ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα φέρετε εις πέρας οτιδήποτε κι αν σας αναθέσουν, όμως κινδυνεύετε να χάσετε ευκαιρίες εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας. Προσοχή στην υγεία σας λόγω έντονου στρες και κόπωσης.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Εκμεταλλευόμενοι θέματα που σχετίζονται με τις γυναίκες και τα παιδιά, θα βγάλετε πολλά χρήματα. Να αποφύγετε να υπερβάλλετε στις επιδιώξεις σας, ενώ μια εγκυμοσύνη μπορεί να σας δώσει χαρά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ενδέχεται να σκεφτείτε, ή να σας γίνει μία πρόταση για δουλειά από το σπίτι, ή με έδρα το σπίτι σας. Ευνοούνται οι δουλειές που έχουν να κάνουν με το φαγητό, ενώ μια μετακόμιση μπορεί να σας δυσκολέψει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Εισοδήματα από το γράψιμο, ή τη δημοσιογραφία. Εύνοια στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των επικοινωνιών. Όμως, προσοχή, γιατί μία αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να σας αποσυντονίσει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Μια διακύμανση στα οικονομικά, σας τρομάζει αλλά είναι προσωρινό. Η οικονομική σας κατάσταση έτσι κι αλλιώς περνάει ένα σκαμπανέβασμα. Μην δανείσετε χρήματα, δεν πρόκειται να σας επιστραφούν ποτέ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Επιβλητική η προσωπική σας γοητεία, μαγεύετε τους πάντες γύρω σας και φυσικά έχετε όλα τα οφέλη από αυτό. Ωστόσο, χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός της εύνοιας, γιατί δεν είναι μακριά η διάψευση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θα πρέπει να προσέχετε πολύ ποιους εμπιστεύεστε γιατί κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για πράγματα που δεν ευθύνεστε. Εύνοια δίνεται στο «μαύρο χρήμα» αλλά χρειάζεται προσοχή, ποιος σας το προσφέρει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Πολύ ισχυρές οι επιθυμίες σας, τις οποίες προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μέσω των φίλων ή των γνωστών, μπορεί και μέσω κάποιων κοινωνικών επαφών. Κέρδη μέσω συνεταιρισμών ή συνεργασιών.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Δεν θα νιώσετε ευχαριστημένοι αν δεν αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας, τα ταλέντα και τα προσόντα σας. Και αυτό το κάνετε σαφές στο περιβάλλον εργασίας σας. Μην περιμένετε, όμως, άμεση ανταπόκριση.