Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/1

 

 

ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις σας πιέζουν και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε να λύσετε απρόσμενα προβλήματα με μεγάλη δυσκολία. Συζητήσεις χωρίς προβλήματα και συνεννόηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία χωρίς να εντυπωσιάζεστε ιδιαίτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δίνετε έμφαση στα θέλω σας και αδιαφορείτε για πιθανές δολοπλοκίες πισώπλατες. Αποφασίζετε για οριστικές καταλήξεις σε θέματα που αισθάνεστε αδικημένοι. Σκέψεις για πρόοδο και εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρχή νέας σχέσης με έντονα συναισθήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρίχνετε το βάρος στην καλυτέρευση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, ασχολείστε με την οργάνωση και τον προγραμματισμό των καταστάσεων. Αμφιβολίες και καχυποψίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανοίγεστε με άτομο που έχετε κοινά θέλω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράζεστε με συναισθήματα αγάπης στο κοντινό σας περιβάλλον και εισπράττεται ανταπόκριση. Στα επαγγελματικά, μεθοδικότητα και διπλωματία η άμυνα σας. Αντιδράσεις και πολλά παράπονα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνικό γεγονός προκαλεί νέες ερωτικές καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Σκέψεις για ριζικές αλλαγές αγνοώντας τις συνέπειες που πιθανόν θα προκύψουν. Στα επαγγελματικά, κινήσεις να βελτιώσετε της συναδελφικες σχέσεις και όχι μόνο. Σημαντικές συζητήσεις αλλάζουν τα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν χάνετε άλλο χρόνο και προχωράτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρόκληση νέων ενδιαφερόντων και δραστηριότητες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ειδήσεις που προκαλούν απογοήτευση. Κάνετε προσπάθειες να μην παρεκτραπούν τα πράγματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νευρικότητα για αποτυχημένες κινήσεις.

 

ΖΥΓΌΣ: Απολαμβάνετε στιγμές χωρίς προβλήματα και έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε αποφάσεις που σας φέρνουν σε δίλημμα. Συναισθηματική και ερωτική έκρηξη προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται απροκάλυπτα το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις ελλοχεύει κίνδυνος απογοήτευσης και σημαντικές απώλειας. Στα επαγγελματικά, αλλάζετε τακτική για να αποφύγετε προβλήματα. Συζητήσεις με στόχο την αποφόρτιση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις για πιθανές ανατρεπτικές και ευχάριστες εξελίξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιστροφή στην κανονικότητα και την καθημερινή ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, σας προκαλεί εκνευρισμό η κακή επικοινωνία. Απομακρύνεστε και παίρνετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπάθειες για επανασύνδεση με όποιο τρόπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήσεις προτάσεις και συμφωνίες που αφορούν την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, δεν αρκούν οι προσπάθειες για θετικό αποτέλεσμα. Μοιάζετε τύψεις και ενοχές για άστοχες κινήσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με θάρρος και θράσος ρισκάρετε και εκφράζεται τα θέλω σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε θέση να βοηθήσετε ή να σαμποτάρετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις προτάσεις κάνετε δεύτερες σκέψεις πριν τις αποφάσεις. Ρομαντική επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρύνεστε από παρελθοντικές σκέψεις και ζείτε εφήμερες καταστάσεις.

 

ΙΧΘΎΣ: Αλλάζετε προτεραιότητες και αδιαφορείτε για τις ανάγκες των άλλων. Στα επαγγελματικά, επιπόλαια λάθη προκαλούν μικρές αναταραχές. Εκφράζεται τα ειλικρινή συναισθήματά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακούτε τις συμβουλές που θεωρείτε χρήσιμες.