Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29/12

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/12

 

 

ΚΡΙΟΣ: Εκφράζεστε με οξυδέρκεια και χρειάζεται προσοχή για την διατήρηση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, πιθανές παρεξηγήσεις από υπερβάλλοντα ζήλο. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλία για να ισορροπήσετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη συνάντηση αναπροσαρμόζει τα σχέδια σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ραγδαίες αλλαγές έρχονται για να ταράξουν την ισορροπημένη καθημερινότητά σας. Στα επαγγελματικά, εντυπωσιάζεται θετικά από τις εξελίξεις. Συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συγκεντρώνεστε στην επικοινωνία και προκαλείται αντιδράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδέχεστε νέες προκλήσεις για όμορφες δράσεις. Στα επαγγελματικά, νέο ξεκίνημα και σωστές συνεργασίες χωρίς παρεξηγήσεις. Παίρνετε θέση και αποφασίζεται στα ερωτήματα από το ταίρι σας. Ευνοϊκές συνθήκες για αγροτικό προσανατολισμό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όσο υπάρχουν φοβίες απομακρύνεστε από την εξέλιξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασύρεστε από ευχάριστα γεγονότα και σχεδιάζετε νέους ορίζοντες με καλύτερες προϋποθέσεις για προσωπική ανάπτυξη. Στα επαγγελματικά, καταστάσεις που χρειάζονται ειδική μεταχείριση σας πιέζουν. Οι ελεύθεροι, δυνατή ερωτική στιγμή με συναισθηματικές συνέπειες.

 

ΛΕΩΝ: Ευχάριστες αλλαγές απόψεων και πιο εποικοδομητικές συγγενικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις και αποφάσεις που θα αποδειχτούν παγίδα. Απολαμβάνετε τον έρωτα και ολοκληρώνονται την αγάπη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε το φλερτ χωρίς να ενδώσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήνετε πίσω αγχωτικές καταστάσεις και προχωράτε με αισιοδοξία. Στα επαγγελματικά, υψηλό πρόσωπο σας βοηθά υπόγεια στην εξέλιξη και απολαμβάνετε απλόχερα τη στήριξή του. Εύνοια για έξοδο και διασκέδαση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέος κύκλος, νέο ενδιαφέρον, νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΌΣ: Ειδήσεις που σας ενθουσιάσουν και σας καθησυχάζουν. Στα επαγγελματικά, επιπόλαιες κινήσεις δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Κινήσεις αναζωογόνησης και εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση από κοντινό πρόσωπο σας αναστατώνει και προβληματίζει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθερές θέσεις και αποφασιστικότητα σύμμαχος στις συζητήσεις. Στα επαγγελματικά, επιτυχημένη σταθερή πορεία και οικονομική άνοδος. Παραμερίζεται τα λάθη και αναθεωρείται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η επιμονή σας δημιουργεί παρεξηγήσεις και απομακρύνσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τερματίζει μία δύσκολη περίοδος αρχίζοντας αυτής της προσαρμογής. Στα επαγγελματικά, συμπεριφέρεστε υποτιμώντας συνεργάτες δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Εκφράζεστε συναισθηματικά και ερωτικά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποκρίνεστε θετικά σε πρόσωπο που σας πολιορκεί έντονα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχολείστε με προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Στα επαγγελματικά, βάζετε τις βάσεις για εξελίξεις που θα καθυστερήσουν. Ευνοϊκές συνθήκες για προτάσεις ή αλλαγές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέος έρωτας σας δίνει ελπίδες και όνειρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αδίκως αμφισβητείτε και αμφιβάλετε τις δυνατότητες σας. Στα επαγγελματικά, συνεχίζετε να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων. περιορίζετε την κριτική και την ανάρμοστη συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία προκαλεί εντυπωσιακές αλλαγές με ευχάριστες συνέπειες.

 

ΙΧΘΎΣ: Πραγματοποιείται κινήσεις που σχεδιάζεται καιρό. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε κολακευτικά λόγια κρύβουν δόλιους σκοπούς. Τρίτα πρόσωπα επηρεάζουν την κρίση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε σε λάθη από μεγάλη σιγουριά και απογοητεύεστε.