Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29/11

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό θα υποδεχθείτε έναν καινούριο έρωτα στη ζωή και την καθημερινότητά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε όμως, αν είστε σε σχέση γιατί το ρίσκο είναι αρκετά μεγάλο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οικογενειακά θέματα, διευθετήσεις στα περιουσιακά σας ζητήματα, και η συμμετοχή των συγγενών σας θα σας φέρουν πολλές φορές εκτός εαυτού. Δείξτε ψυχραιμία και μην βιάζεστε να συμπεράνετε για τίποτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Το διαδίκτυο, τα τηλέφωνα, και κάθε επικοινωνιακό μέσο θα πάρουν φωτιά, τώρα που είστε περιορισμένοι και θέλετε διακαώς να επικοινωνήσετε με όλους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Τα οικονομικά παίρνουν την ανιούσα και αυτό σας δίνει χαρά. Δεν θα καταφέρετε όμως, να αποφύγετε κάποια, οικογενειακά κυρίως, έξοδα. Μην κατσουφιάζετε.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ο εγωκεντρισμός σας, σήμερα μπορεί να ξεπεράσει τα εσκαμμένα, γι αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και πού το λέτε. Μην γίνεστε προσβλητικοί, με τους δικούς σας, κυρίως, ανθρώπους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ένα σκαμπανέβασμα στην ψυχολογία σας, μπορεί να κάνει τους δικούς σας ανθρώπους να αντιδράσουν. Μην αντιδράσετε και σεις, απέναντί τους, γιατί τότε θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Θέλετε να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε παρέες και να περάσετε καλά. Γιατί δεν επιλέγετε το χώρο του σπιτιού; Το γλέντι, όταν γίνεται με αγαπημένους ανθρώπους δεν έχει σημασία ο χώρος.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση των προσόντων σας, σας δίνει ικανοποίηση. Σύντομα, έρχεται η άνοδος και η προαγωγή. Προς το παρόν, μπορείτε να δρέψετε τους οικονομικούς καρπούς των κόπων σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ζητήματα σπουδών θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Μπορεί να αποφασίσατε να επιμορφωθείτε, ή ακόμα και να μάθετε ένα νέο αντικείμενο εργασίας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Οι σκέψεις σας σήμερα είναι περίεργες. Μπορεί να δείτε και παράξενα όνειρα, ή να κάνετε μακάβριες σκέψεις. Όμως, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ γι αυτό ασχοληθείτε με κάτι άλλο για να ξεχαστείτε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες, δεσμοί, σήμερα θα τελειώσουν οριστικά, αν δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας εγκλωβίζει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα, ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Ο οργανισμός σας, όπως διαπιστώνετε έχει ανάγκη από περισσότερη φροντίδα.