Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Η κρίση σας υποκειμενική και τονισμένη η ευαισθησία με την οποία αντιλαμβάνεστε κάθε κατάσταση. Διογκώνονται οι ευαισθησίες μέσα σας και αντιδράστε έντονα απέναντι σε κάθε τι. Είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Αποφύγετε σήμερα τα έξοδα, που θεωρούνται σοβαρά και τις επενδύσεις οικονομικού χαρακτήρα, είτε μακροπρόθεσμης είτε βραχυπρόθεσμης βάσης. Κι αυτό γιατί έχετε την τάση να δίνετε χρήματα, παρορμητικά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα επηρεάζεται σημαντικά, ώστε να σας δημιουργήσει πρόβλημα με άτομα του περιβάλλοντός σας. Πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε και αντιλαμβάνεστε λάθος πράγματα. Αυτό περνάτε και στους άλλους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα θέλετε διακαώς να περάσετε χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Με τους δικούς σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε και νιώθετε οικεία και άνετα. Ίσως μια συζήτηση με τη μητέρα για τα παιδιά σας χρόνια να σας φτιάξει τη διάθεση.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τα προβλήματά τους και θα έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκύβετε στα προβλήματα των νεαρών ατόμων της οικογένειάς σας και τα βοηθάτε να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Σας απασχολεί και όχι άδικα, ένα πρόβλημα υγείας, είτε δικό σας είτε κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και δυσκολεύεστε να χειριστείτε το άγχος σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Συναισθηματική φόρτιση τόσο στο γάμο όσο και στις αισθηματικές σχέσεις. Νιώθετε πολύ έντονη την ανάγκη του συντρόφου δίπλα σας, που καταφεύγετε ακόμα και σε αθέμιτους τρόπους επίτευξής της.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η τάση σας για απομόνωση και σκέψη είναι εμφανής. Σας απασχολούν πολύ έντονα τα υπαρξιακά σας ζητήματα. Κάνετε σκοτεινές και μακάβριες, κάποιες φορές, σκέψεις. Συναισθηματική πτώση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τολμάτε τώρα, να ονειρευτείτε όσα δεν τολμούσατε. Κάνετε σχέδια, απελευθερωμένοι από προβλήματα και καταστάσεις που σας στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο σας. Δώστε έμφαση στα θετικά μηνύματα της περιόδου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας και να αφήσετε στην άκρη τα πρέπει και τις επιτηδευμένες συμπεριφορές που είχατε υιοθετήσει για κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι φιλικές επαφές είναι πιο έντονες. Απεχθάνεστε τη μοναξιά και επιζητάτε διαρκώς την παρέα φίλων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να άγεται και να φέρεται από τις επιθυμίες των φίλων σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε αυτές είναι συναισθηματικές είτε άλλου τύπου. Δεν είναι περίοδος αποφάσεων αλλά περισυλλογής. Σωματική και ψυχική κόπωση.