Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28/8

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/8

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να ανεβάσετε τη δουλειά σας αλλά και τα επίπεδα της διαδικτυακής σας ψυχαγωγίας. Οι ιδέες σας πρωτοτυπούν ενώ η εφευρετικότητά σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Αντιμετωπίστε εργασιακά θέματα με τακτ.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι στο μικροσκόπιο για επανεξέταση και διόρθωση των κακώς κειμένων. Τα αποτελέσματα των συνεργασιών σας, είναι πολύ καλά, αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι έχετε λειτουργήσει σωστά. Αν όχι, θα χρειαστεί να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Μην αμελείτε να εξετάζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, καθώς υπάρχουν «ενοχλητικές» μικροενοχλήσεις. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν δώσετε σημασία, μπορεί να γίνουν μεγάλες και να σας ταλαιπωρήσουν. Αλλαγές στο χώρο εργασίας, φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένας έρωτας, έρχεται να εγκατασταθεί στη ζωή σας και να την κάνει καλύτερη. Μαζί, κι εσείς, εξελίσσεστε σε καλύτερους ανθρώπους. Η χαρά, η ικανοποίηση, η πληρότητα έρχονται να μονιμοποιηθούν στην καθημερινότητά σας και να την κάνουν πιο συναρπαστική.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η οικογενειακή ζωή, τα μέλη της οικογένειάς σας, το σπίτι, θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ίσως είναι απαραίτητες προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και πιο άνετο. Η διακόσμηση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Αυξημένες οι επικοινωνίες σήμερα. Οι συνδιαλέξεις σας θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα, αλλά και θα σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Κάποια μετακίνηση ή ταξίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δυνατό θα είναι το οικονομικό σκαμπανέβασμα. Θα θεωρήσετε προς στιγμήν ότι πάτε για καταστροφή. Ευτυχώς όμως, δεν είναι έτσι. Απλά, προσέξτε λίγο τον τρόπο που ξοδεύετε γιατί η υπερβολική σας κατανάλωση, σίγουρα, μειώνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Συναισθηματικοί και πολύ ρομαντικοί παρουσιάζεστε σήμερα. Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα προβλήματα των άλλων, θέλετε να συμβάλλετε με όποιον τρόπο μπορείτε στο να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Μην παίρνετε όμως πολύ τοις μετρητοίς, ό,τι συμβαίνει.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ψυχολογικά, δεν είστε σε θέση να κάνετε τίποτα σωστά. Η διάθεσή σας είναι αρκετά πεσμένη, ενώ δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο. Κακοδιάθετοι και επιρρεπείς σε καταχρήσεις, ίσως δεν καταφέρετε να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με κάποια πρόσωπα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ευαίσθητοι απέναντι στα προβλήματα των φίλων σας, θα κάνετε ό,τι περνά απ’ το χέρι σας για να τους βοηθήσετε. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες με κοινές επιδιώξεις, ίσως να δώσει λύσεις και στα δικά σας υπαρξιακά προβλήματα. Οικονομική άνοδος, με προσοχή στα έξοδα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Επαγγελματική καταξίωση, έρχεται να συμπληρώσει το πολύ ικανοποιητικό σκηνικό σήμερα. Οι συνεργάτες σας θαυμάζουν ενώ οι ανώτεροι σας

 εκθειάζουν τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Το ότι εσείς αισθάνεστε ανασφαλείς, είναι ξεκάθαρα δικό σας θέμα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ένα ταξίδι, για διακοπές, ή για επιμόρφωση, είτε για σπουδές, πρόκειται να λειτουργήσει καταλυτικά για τη διάθεσή σας. Ανανεώνεστε, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας, λειτουργείτε με σύνεση. Ως εκ τούτου, η επιτυχία, είναι προ των πυλών.