Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/12

 

ΚΡΙΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, σας αποτρέπει απο ανούσιες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις δυνατότητες σας. Δίνεται νέα πνοή και ανατρέπεται την καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνιάζεστε από ερωτικές αποκαλύψεις απρόσμενες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα,  βοηθάει να βρείτε συμμάχους και βοήθειες. Στα επαγγελματικά, θετικές ειδήσεις και νέες εξελίξεις. Μικρές εκπλήξεις σας χαροποιούν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία σας αλλάζει σκέψεις και ιδέες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για επιπλέον χρήματα. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε υποθέσεις που σας απαλλάσσουν από υποχρεώσεις. Εκδηλώνεται την αδυναμία σας που έχετε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νιώθετε ερωτεύσιμοι και το εκμεταλλεύεστε στο έπακρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλεί ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αποφάσεις προκαλούν ευχάριστες εκπλήξεις. Ερωτικές αποκάλυψης και έντονος αισθησιασμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από τις εξελίξεις και αποχωρείτε από την διεκδίκηση.

 

ΛΕΩΝ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, σας κάνει συναισθηματικούς και ευάλωτους. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες καταστάσεις δημιουργούν οικονομικά προβλήματα. Αποφεύγετε συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις και προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα πρόκληση χωρίς δεσμεύσεις.

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, δίνει λύσεις για εφήμερες αλλαγές. Στα επαγγελματικά, έντονη δράση και γρήγορες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα. Τελειώνετε με το παρελθόν και ανανεώνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενθουσιάζεστε και διεκδικείτε πρόσωπο από νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΌΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλεί συγκρούσεις χωρίς συνέπειες. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις μεθοδευμένες κινήσεις από συνεργάτες. Λιγότερο ερωτικό πάθος περισσότερο ουσία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιμένετε σε λάθος πρόσωπα υπομονή για αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, ευνοεί νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Στα επαγγελματικά, πραγματοποιούνται αλλαγές σημαντικές και επενδυτικές. Είστε καχύποπτοι και προκαλείται εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερο φλερτ και διασκεδαστική εγκατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, σας παρασύρει σε φοβίες και σε εσωστρέφεια. Στα επαγγελματικά, γρήγοροι ρυθμοί στις νέες προσαρμογές. Σκέψεις και προετοιμασία για μελλοντικές εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με μεθοδικότητα και μυστικές κινήσεις πετυχαίνετε το στόχο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλεί σκέψεις αναθεώρησης και ανακατατάξεων. Στα επαγγελματικά, προσφέρετε την βοήθεια σας να διορθωθούν σημαντικά λάθη. Αναποδιές και έκτακτα γεγονότα σας ταράζουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευνοϊκές συνθήκες για επανασύνδεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, δημιουργεί συνθήκες για αλλαγές και οργάνωση. Στα επαγγελματικά, θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Παρατεταμένη βελτίωση σχέσεων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεπερνάτε ανασφάλειες και διεκδικείτε την επιθυμία σας.

 

ΙΧΘΎΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα, επαναφέρει παλαιότερες έννοιες και συναισθηματική φόρτιση. Στα επαγγελματικά, ανταμείβονται οι προσπάθειές σας και επιβραβεύονται. ευχάριστη και ερωτική διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκπέμπετε γοητεία χωρίς να είναι ικανοί για αλλαγές.