Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 28/11

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/11

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ενθουσιάζεστε από τα γεγονότα της ημέρας γιατί είναι πολύ της αρεσκείας σας, αλλά να θυμάστε, ότι η υπερβολική συμπεριφορά δεν είναι πάντοτε αρεστή σε όλους και όλες τις ώρες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σας απασχολήσουν σήμερα, και ίσως και να σας νευριάσουν. Οι συγγενείς, έρχονται απαιτώντας την προσοχή σας, αλλά εσείς δεν φαίνεστε και τόσο πρόθυμοι,

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Επικοινωνιακοί και σίγουροι για τα ζητούμενά σας, θα μιλήσετε με πολύ κόσμο. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες που καλείστε να ζήσετε, και μια που η απομόνωση δεν σας ταιριάζει, τα τηλέφωνα και το ίντερνετ θα πάρουν φωτιά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Σας τρομάζει ένα σκαμπανέβασμα στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί και να οφείλεται σε δικά σας πρωτύτερα σφάλματα. Πριν κατηγορήσετε τις καταστάσεις, πείτε λίγο με τον εαυτό σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας κάνει υπερευαίσθητους απέναντι στα γεγονότα της ημέρας. Παίρνετε πολύ προσωπικά το οτιδήποτε και αυτό δεν είναι καλό για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Δεν είστε σε καλή ψυχολογία για να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Ίσως θα πρέπει να αφήσετε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα, και να προτιμήσετε να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Επιζητάτε την παρέα των φίλων σας, οι συνθήκες όμως, δεν επιτρέπουν τις συναθροίσεις και συνευρέσεις. Υπάρχει όμως, το διαδίκτυο, το οποίο και θα εκμεταλλευθείτε στο έπακρο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Μην αφήσετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα να παρεμβαίνουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ό,τι και αν συμβαίνει στη δουλειά σας, σίγουρα δεν φταίει το ταίρι σας γι αυτά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι συνθήκες είναι δύσκολες, όλοι είμαστε κλεισμένοι «εντός», εσείς όμως, σκέφτεστε ταξίδια και μακρινούς, αλλά και πιο κοντινούς προορισμούς. Θέματα νομικά και σπουδών, σήμερα ευνοούνται πολύ.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η ερωτική σας διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινα, και το ταίρι σας, αν έχετε, θα περάσει μαζί σας εξαιρετικά «καυτές» στιγμές. Όσοι είστε ελεύθεροι όμως προσέξτε πώς αξιολογείτε τις γνωριμίες που κάνετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι σχέσεις που πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να υφίστανται, θα τελειώσουν οριστικά, αφήνοντάς σας το περιθώριο να αναζητήσετε κάτι άλλο, πιο πλησιέστερο στα ζητούμενά σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας καθώς οι εποχές είναι δύσκολες. Τα μικρά προβλήματα υγείας, μπορεί να γίνουν μεγάλα αν εξακολουθήσετε να τα αμελείτε.